Diskuze

Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně

Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně
Jaroslava Obermaierová slaví osmdesátiny. Legenda nekonečné Ulice ale v rozhovoru prozradila, že příliš nadšená z toho není. Život za něco stál asi do čtyřiceti let, pak už byl jenom plný komplikací. Zjistěte, co dalšího o sobě prozradila.
Zpět na celý článek

Jaroslava Obermaierová slaví osmdesátiny. Legenda nekonečné Ulice ale v rozhovoru prozradila, že příliš nadšená z toho není. Život za něco stál asi do čtyřiceti let, pak už byl jenom plný komplikací. Zjistěte, co dalšího o sobě prozradila.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Influencer Martin Carev se v Ulici dlouho neohřál. Pořádné horko mu ale bude na opuštěném ostrově
01.03.2024

Influencer Martin Carev se v Ulici dlouho neohřál. Pořádné horko mu ale bude na opuštěném ostrově

Sotva se objevil v Ulici, už zvedá kotvy a odlétá do exotiky. Lážo plážo to pro něj ale rozhodně nebude. Influencer Martin Carev míří do Survivoru...

Ve středeční Ulici se ukáže, že Tony lhal o neúspěchu v televizní soutěži Na lovu. Něco skrývá
11.06.2024

Ve středeční Ulici se ukáže, že Tony lhal o neúspěchu v televizní soutěži Na lovu. Něco skrývá

Fanoušci pořadu Na lovu a elegána Kalkulátora si ve středečním dílu Ulice přijdou na své. Konečně uvidíme střípky z Tonyho účasti v soutěži a...

Dnes v Ulici: Vendula oživuje vztah Martiny a Jirky zbrklou lží a Eva začíná Miloše už pěkně štvát
24.01.2024

Dnes v Ulici: Vendula oživuje vztah Martiny a Jirky zbrklou lží a Eva začíná Miloše už pěkně štvát

Někdy se zkrátka musí k věcem dojít ne úplně čistým způsobem. Zatímco Vendula si vymýšlí, že s Martinou na silvestra byla celou dobu, a dokonce ji...

V úterní Ulici se ubrečená Soňa sblíží s Prokopem a soudce k velké smůle Gábiny odpoví na e-mail
29.01.2024

V úterní Ulici se ubrečená Soňa sblíží s Prokopem a soudce k velké smůle Gábiny odpoví na e-mail

Zdá se, že Soňa si nepořídila garsonku jen proto, aby měla novou pracovnu. Nejspíš se do ní přestěhuje natrvalo – hned po rozvodu. Při myšlence na...

Celebrity pod lupou: Aťka Janoušková možná nebyla nejslavnější herečkou, ale rozhodně neupadla v zapomnění
26.03.2024

Celebrity pod lupou: Aťka Janoušková možná nebyla nejslavnější herečkou, ale rozhodně neupadla v zapomnění

Animovaná postavička z pohádkového seriálu Včelka Mája, které herečka propůjčila svůj hlas, ji učinila nesmrtelnou. Ona sama z takové popularity...

Herecké řady Ulice rozšíří osobitý renesanční umělec. Nová postava způsobí v Ulici pořádné pozdvižení
28.02.2024

Herecké řady Ulice rozšíří osobitý renesanční umělec. Nová postava způsobí v Ulici pořádné pozdvižení

Pro někoho pohádkový dědeček, pro jiné herecká legenda a uznávaný dramatik, to všechno je populární Arnošt Goldflam, jehož jistě znáte mj. z filmů...

V úterní Ulici se Gábina sesype. Zrušená svatba přiměje zraněného Radka odejít z nemocnice
10.06.2024

V úterní Ulici se Gábina sesype. Zrušená svatba přiměje zraněného Radka odejít z nemocnice

Tátova poraněná noha a nutnost operace budou pro Gábinu a její křehké nervy poslední kapkou. S pláčem se zavře v koupelně a prohlásí, že už žádnou...

Ve středeční Ulici bude Tony soutěžit v Na lovu a Dominika se vydá na lov nevěrného manžela
16.04.2024

Ve středeční Ulici bude Tony soutěžit v Na lovu a Dominika se vydá na lov nevěrného manžela

Den, z něhož byl Tony tolik nervózní, je tady. Ve středu se má dostavit do televizního studia a soutěžit v pořadu Na lovu. Dominika si ale jeho...

Zlatá labuť: Na jedné straně je dychtivé očekávání, na druhé smutek, že něco právě končí
28.01.2024

Zlatá labuť: Na jedné straně je dychtivé očekávání, na druhé smutek, že něco právě končí

Televizní diváci a příznivci dobového seriálu s napětím očekávají pokračování ze života svých oblíbených postav. Herci se naopak pomalu s natáčením...

Nekonečný seriál vzbuzuje nekonečnou nenávist. Kritika dopadá na hlavy snad všech postav
23.04.2024

Nekonečný seriál vzbuzuje nekonečnou nenávist. Kritika dopadá na hlavy snad všech postav

Je zřejmé, že za více než 18 let vysílání se v seriálu nutně musí objevit několik neoblíbených postav. V posledních týdnech to ale na sociálních...

Diskutujte