Diskuze

Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně

Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně
Jaroslava Obermaierová slaví osmdesátiny. Legenda nekonečné Ulice ale v rozhovoru prozradila, že příliš nadšená z toho není. Život za něco stál asi do čtyřiceti let, pak už byl jenom plný komplikací. Zjistěte, co dalšího o sobě prozradila.
Zpět na celý článek

Jaroslava Obermaierová slaví osmdesátiny. Legenda nekonečné Ulice ale v rozhovoru prozradila, že příliš nadšená z toho není. Život za něco stál asi do čtyřiceti let, pak už byl jenom plný komplikací. Zjistěte, co dalšího o sobě prozradila.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

V úterní Ulici utrží vztah Blanky a Evžena další šrám kvůli Tomáškovi i Rosťovi
18.03.2024

V úterní Ulici utrží vztah Blanky a Evžena další šrám kvůli Tomáškovi i Rosťovi

Rosťa se zeptá Evžena, jestli by nechtěl dělat službu na telefonu, tedy jakéhosi důvěrníka pro nešťastné alkoholiky. Blance se to samozřejmě nelíbí...

Celá Ulice chodí oblékaná jako na maškarní. Obzvlášť v případě Gábiny nebo Karly se kritikou nešetří
24.02.2024

Celá Ulice chodí oblékaná jako na maškarní. Obzvlášť v případě Gábiny nebo Karly se kritikou nešetří

Gábina, Karla nebo třeba Magda – krásné a štíhlé dámy, které by si zasloužily kvalitní šaty, jež by zdůraznily jejich přednosti. Místo toho ale...

V pondělní Ulici se Michal ostře pohádá s tátou a Jirka si s tím svým zajde na vínko
25.02.2024

V pondělní Ulici se Michal ostře pohádá s tátou a Jirka si s tím svým zajde na vínko

Vztahy mezi otci a syny mohou být někdy komplikované. O tom se v pondělní epizodě Ulice přesvědčí nejen Vítek a Michal, které rozkmotří přijímací...

Kdysi oblíbená postava z Ulice to teď schytává za příšerné oblečení a hysterické výlevy
16.03.2024

Kdysi oblíbená postava z Ulice to teď schytává za příšerné oblečení a hysterické výlevy

Gábina a Jirka patří dlouhodobě k nejoblíbenějším párům v Ulici. Gábina je součástí seriálu od prvních epizod z roku 2005. Tenkrát nebývala vzorná,...

Filmové putování po krásách české vlasti: Hrad Bouzov je u filmařů v kurzu už od padesátých let minulého století
08.06.2024

Filmové putování po krásách české vlasti: Hrad Bouzov je u filmařů v kurzu už od padesátých let minulého století

Hrad Bouzov je už považovaný za filmovou kulisu. Kdo by neznal létajícího ševce Jíru, který na Bouzově pomáhal překonávat špatné časy Jasněnce. A...

Survivor Česko & Slovensko: Lovci už mají alianci, se kterou by chtěli do sloučení a Jack se dokonce zapojil do souboje
10.04.2024

Survivor Česko & Slovensko: Lovci už mají alianci, se kterou by chtěli do sloučení a Jack se dokonce zapojil do souboje

Všichni doufají, že Jackovi jeho poklidná nálada vydrží, protože neustálé dusno, které kvůli němu bylo, špatně nese celý kmen. Jack tvrdí, že s...

Jedeme na teambuilding: Film, při kterém budete přemýšlet, kdo na něj mohl dát peníze
04.04.2024

Jedeme na teambuilding: Film, při kterém budete přemýšlet, kdo na něj mohl dát peníze

Nejspíš budete marně hledat nějaké pozitivní recenze k filmu, o němž budete přemýšlet jako o naprosté zbytečnosti, která v kinech nemohla vydělat...

Prostřeno: Nová parta kuchtíků netuší, z čeho jsou krabí tyčinky. Někdo si dokonce nechá poradit od umělé inteligence
28.04.2024

Prostřeno: Nová parta kuchtíků netuší, z čeho jsou krabí tyčinky. Někdo si dokonce nechá poradit od umělé inteligence

S nadcházejícím týdnem se mohou diváci těšit na další porci receptů, zábavy, ale také taktiky i přeřeků. Kdo z pětice soutěžících v...

Kvíz: Naše otázky k seriálu Bylo nás pět vás vrátí zpátky do dětství
13.02.2024

Kvíz: Naše otázky k seriálu Bylo nás pět vás vrátí zpátky do dětství

Bylo nás pět je skvělý dětský seriál, který na obrazovkách nejen České televize můžeme vídat několikrát do roka. Zavzpomínejte s námi na hlavní...

Ulice: Rozchod Blanky a Evžena je na spadnutí. Prokletá Áčka jim všechno ničí
27.04.2024

Ulice: Rozchod Blanky a Evžena je na spadnutí. Prokletá Áčka jim všechno ničí

Áčka sem, Áčka tam, nic jiného už Evžen nezná a Blanku to pěkně vytáčí. Chybí málo, aby v ní bouchly saze a dala partnerovi nůž na krk. Vlastně...

Diskutujte

Nejnovější diskutované