Diskuze

Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně

Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně
Jaroslava Obermaierová slaví osmdesátiny. Legenda nekonečné Ulice ale v rozhovoru prozradila, že příliš nadšená z toho není. Život za něco stál asi do čtyřiceti let, pak už byl jenom plný komplikací. Zjistěte, co dalšího o sobě prozradila.
Zpět na celý článek

Jaroslava Obermaierová slaví osmdesátiny. Legenda nekonečné Ulice ale v rozhovoru prozradila, že příliš nadšená z toho není. Život za něco stál asi do čtyřiceti let, pak už byl jenom plný komplikací. Zjistěte, co dalšího o sobě prozradila.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Zajímavosti z jednoho z nejúspěšnějších seriálů vůbec aneb jak probíhalo natáčení Game of Thrones
25.03.2022

Zajímavosti z jednoho z nejúspěšnějších seriálů vůbec aneb jak probíhalo natáčení Game of Thrones

Hra o trůny patří bezesporu k nejoblíbenějším seriálům HBO vůbec. Kteří herci se na place nemohli potkat, kdo si brousil zuby na roli Jona Snowa a...

Výměna manželek (11): Michal svému desetiměsíčnímu synovi předžvýkává „buřtguláš“ z kuřecího separátu
18.02.2022

Výměna manželek (11): Michal svému desetiměsíčnímu synovi předžvýkává „buřtguláš“ z kuřecího separátu

Hlavní cenu za hloupost určitě získal přítel Michal z Jirkova. Nepotkáte každý den takového hlupáka, který si zaslepeně myslí, že všechno umí,...

Americký herec George Clooney jak ho určitě neznáte
12.12.2021

Americký herec George Clooney jak ho určitě neznáte

Když na to přijde, tato herecká hvězda je ochotná přijmout práci, která je doslova „štěk“. Přestože má tolik peněz, že je on a nejspíš ani jeho...

Nové drama ze sfér bohatých a krásných: První teaser pro seriál na Netflixu „Neskutečná Anna“
10.01.2022

Nové drama ze sfér bohatých a krásných: První teaser pro seriál na Netflixu „Neskutečná Anna“

Je to skutečný příběh o kompletně falešném příběhu: Podvodnice Anna Delveyová si dokázala hrát s bohatou newyorskou společností jako kočka s myší....

Návrat Četnických humoresek na televizní obrazovky
30.01.2022

Návrat Četnických humoresek na televizní obrazovky

Na obrazovky se nám vrátil jeden z nejoblíbenějších českých seriálů – Četnické humoresky. Námět na seriál byl původně v Praze, tam o něj ale nebyl...

Všimli jste si, že šatník Veroniky Maléřové díky práci v salonu prokoukl?
22.04.2022

Všimli jste si, že šatník Veroniky Maléřové díky práci v salonu prokoukl?

Veroniky Maléřové by bylo v pekárně škoda. Ještě že si jejího umění s šicím strojem Gábina všimla. Díky tomu měla Veronika v Praze nejen do čeho...

Zpátky do minulosti: Smrt Světlany v Ulici byla nečekaná i pro její představitelku Terezu Bebarovou
02.01.2022

Zpátky do minulosti: Smrt Světlany v Ulici byla nečekaná i pro její představitelku Terezu Bebarovou

​​​​​​​Zahrát vlastní smrt, když se vám umírat nechce, tak tomu my říkáme herecké umění. Své o tom ví Tereza Bebarová, která spolu se Světlanou...

Survivor Česko & Slovensko: Jak se umí pěkně Nikol pochválit a pro koho zřejmě v porotě nehlasovala
16.04.2022

Survivor Česko & Slovensko: Jak se umí pěkně Nikol pochválit a pro koho zřejmě v porotě nehlasovala

Po návratu z ostrova se Nikol nechová zrovna jako vyrovnaný člověk. Maže negativní komentáře ke své osobě na sociálních sítích a ani na prvním...

Vzpomínáte na nejlepší hlášky z první série? Řeč je o Teorii velkého třesku
03.02.2022

Vzpomínáte na nejlepší hlášky z první série? Řeč je o Teorii velkého třesku

Teorie velkého třesku je americký sitcom, který je našim českým a slovenským divákům moc dobře známý. První epizoda tohoto seriálu měla premiéru už...

Výchovné taktiky a mateřské tipy některých hvězd, které vás určitě překvapí
26.03.2022

Výchovné taktiky a mateřské tipy některých hvězd, které vás určitě překvapí

Mít za mámu hollywoodskou herečku asi nebude takový med, jak si asi mnozí představujeme, zároveň nad některými metodami zůstává stát rozum. Kdo...