Diskuze

Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně

Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně
Jaroslava Obermaierová slaví osmdesátiny. Legenda nekonečné Ulice ale v rozhovoru prozradila, že příliš nadšená z toho není. Život za něco stál asi do čtyřiceti let, pak už byl jenom plný komplikací. Zjistěte, co dalšího o sobě prozradila.
Zpět na celý článek

Jaroslava Obermaierová slaví osmdesátiny. Legenda nekonečné Ulice ale v rozhovoru prozradila, že příliš nadšená z toho není. Život za něco stál asi do čtyřiceti let, pak už byl jenom plný komplikací. Zjistěte, co dalšího o sobě prozradila.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Třídílná minisérie z roku 1988: Ve vedlejších rolích hvězdy, mladí to kazí
23.07.2025

Třídílná minisérie z roku 1988: Ve vedlejších rolích hvězdy, mladí to kazí

Třídílná minisérie se objevila v roce 1988 a navzdory slibnému obsazení si u diváků moc příznivců nezískala. Velkou měrou za to mohla skutečnost,...

Mary z Farmy divákům leží v žaludku, přitom dělá za dva. Kartáč schytal i moderátor
24.06.2025

Mary z Farmy divákům leží v žaludku, přitom dělá za dva. Kartáč schytal i moderátor

Mary zjišťuje, že nemůže věřit vůbec nikomu. Luboš má úplně jiné starosti. Už druhý den, kdy vlastně nic nedělá, je naprosto vyřízený a cítí, že to...

Tajemství Ulice: Tyto dějové linky je nejsložitější vystavět, možná vás to překvapí
09.06.2025

Tajemství Ulice: Tyto dějové linky je nejsložitější vystavět, možná vás to překvapí

Kreativní producentka Ulice před časem přinesla zajímavé odpovědi na otázky, jaké postavy a dějové linky je vlastně nejtěžší do seriálu začlenit....

Tato herečka, úspěšná sportovkyně a máma slavné lovkyně má pozoruhodné bydlení. Podívejte se
17.05.2025

Tato herečka, úspěšná sportovkyně a máma slavné lovkyně má pozoruhodné bydlení. Podívejte se

Zora Jandová je ženou mnoha talentů. Kromě již zmíněných profesí se stala také skladatelkou, textařkou, moderátorkou, ilustrátorkou a amatérskou...

Zítra v ZOO: Rodinná ostuda na scéně. A někdo přijde s nečekaným řešením
19.05.2025

Zítra v ZOO: Rodinná ostuda na scéně. A někdo přijde s nečekaným řešením

Leona se zastavila u Sid, aby ji osobně poděkovala za velký příspěvek na léčbu tajemné ženy. Sid je nadšená, má hřejivý pocit z toho, že pomohla....

Příští týden v Ulici: Divoká rozlučka se svobodou, vzácný host a ministrova pomsta
14.06.2025

Příští týden v Ulici: Divoká rozlučka se svobodou, vzácný host a ministrova pomsta

Lumírova svatba se blíží, což znamená, že se Tonda musí postarat o nezapomenutelné loučení se svobodou. Vlasta Pešek se rád nechává opakovaně...

Nová postava v Ulici: Tančící cizinec rozvíří drama kolem záhadné tety Běty
01.06.2025

Nová postava v Ulici: Tančící cizinec rozvíří drama kolem záhadné tety Běty

Kolem Alžběty Mochové to tajemstvími doslova hýří. Další s sebou přinese zvláštní cizinec, který znenadání zazvoní u Marečkových. Kvůli čemu asi...

Ulice: „Neskutečné, co si dovolí,“ znějí pohoršené reakce na tuhle postavu
23.06.2025

Ulice: „Neskutečné, co si dovolí,“ znějí pohoršené reakce na tuhle postavu

Michal Klíma si v nejnovějších epizodách Ulice znepřátelil další diváky, tedy za předpokladu, že vůbec ještě zbýval někdo, kdo by mu fandil. Už...

Podívejte se na Oldřicha Navrátila, vypadá, jako by v malebné chatě žil odjakživa
21.04.2025

Podívejte se na Oldřicha Navrátila, vypadá, jako by v malebné chatě žil odjakživa

Oldřich Navrátil patří k hercům, kteří umí šířit dobrou náladu, a často před kamerou hraje vesničany a prosté chlapíky. Na vesnici je mu dobře, a...

Zítra v ZOO: Velký plyšový medvěd způsobí nedorozumění
26.05.2025

Zítra v ZOO: Velký plyšový medvěd způsobí nedorozumění

Nick už zase přespal u holek. Je mu smutno a Ester mu ani nebere hovory. Marně mu Karolína s Petrou vysvětlují, že dvě hezké chvilky nemusí Ester...

Diskutujte