Diskuze

Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně

Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně
Jaroslava Obermaierová slaví osmdesátiny. Legenda nekonečné Ulice ale v rozhovoru prozradila, že příliš nadšená z toho není. Život za něco stál asi do čtyřiceti let, pak už byl jenom plný komplikací. Zjistěte, co dalšího o sobě prozradila.
Zpět na celý článek

Jaroslava Obermaierová slaví osmdesátiny. Legenda nekonečné Ulice ale v rozhovoru prozradila, že příliš nadšená z toho není. Život za něco stál asi do čtyřiceti let, pak už byl jenom plný komplikací. Zjistěte, co dalšího o sobě prozradila.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: Hlavní hvězda Ulice slaví 80.: „Přání mám jediné, aby mi dali všichni pokoj,“ říká znechuceně
Jaké významné jubileum slaví herečka Jaroslava Obermaierová?

Jaroslava Obermaierová slaví významné životní jubileum – osmdesát let.

Jaký má herečka postoj k oslavě svých narozenin?

Herečka není z oslavy nadšená, nechce ji slavit a plánuje se schovat na vsi. Nemá ráda velké oslavy a v rodině to nebyla tradice.

Jak dlouho je Jaroslava Obermaierová součástí seriálu Ulice a jakou roli ztvárňuje?

Jaroslava Obermaierová je součástí seriálu Ulice od jeho začátku v roce 2005, kde ztvárňuje postavu Vilmy Nyklové, později Burdové.

Jaké dary herečka k narozeninám nechce a co by naopak přijala?

Nechce žádné dary, obzvláště nepraktické květiny, vázičky nebo hrníčky, protože je nemá kam dávat. Naopak by přijala malý zlatý šperk, například briliant, který nezabere místo.

Jak herečka Jaroslava Obermaierová vzpomíná na svůj život a jaké má přání?

Na mládí a dětství vzpomíná ráda, ale život po čtyřicítce byl plný komplikací. Jejím jediným přáním je, aby jí dali všichni pokoj.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Pondělí v Ulici: Gábinin boj s finanční krizí bude pokračovat. Vilma chce být užitečná, ale doplatí na to
20.08.2023

Pondělí v Ulici: Gábinin boj s finanční krizí bude pokračovat. Vilma chce být užitečná, ale doplatí na to

Propustit, anebo nepropustit, to je, oč tu běží. Gábina ví, že jestli jí Sabine nevyhoví, bude muset vyhodit jednu švadlenu. Je to těžká volba,...

Simpsonovi ve filmu: Zajímavosti o nejvýdělečnějším PG-13 animáku všech dob
09.09.2023

Simpsonovi ve filmu: Zajímavosti o nejvýdělečnějším PG-13 animáku všech dob

26. července 2007 zaplesala srdce fanoušků slavné žluté rodinky. Ta se totiž onoho dne konečně dostala na plátna kin. Simpsonovi ve filmu slaví 16....

Kvíz: Ověřte si své znalosti filmových počinů Zdeňka Trošky
21.01.2024

Kvíz: Ověřte si své znalosti filmových počinů Zdeňka Trošky

Komedie a pohádky Zdeňka Trošky jsou věhlasně známé. Proslavil se ale nejen zábavnými filmy z vesnice Hoštice. Za sebou má i režírování na...

Kvíz: Zavzpomínejte nostalgicky na české televizní seriály, u kterých jsme dříve trávili dětství. Pamatujete si je všechny?
23.09.2023

Kvíz: Zavzpomínejte nostalgicky na české televizní seriály, u kterých jsme dříve trávili dětství. Pamatujete si je všechny?

K dětství neodmyslitelně patří typické české seriály pro malé diváky. Ty jsou plné nejen pohádkových bytostí, ale také cestování do budoucnosti,...

V předvánočním čase se vrací Hujer a spol. Hliník bude opět chybět
16.12.2023

V předvánočním čase se vrací Hujer a spol. Hliník bude opět chybět

Profesor Hrbolek je velice pečlivý, a tak si záškoláka Hliníka poznamená do třídní knihy, a to i přesto, že spolužáci namítají, že Hliník už bydlí...

Drbárna ze ZOO: Nová uklízečka má podle Adélky skryté úmysly, Dominika je zřejmě mimozemšťan a Fandu přitahuje díra v zemi
16.10.2023

Drbárna ze ZOO: Nová uklízečka má podle Adélky skryté úmysly, Dominika je zřejmě mimozemšťan a Fandu přitahuje díra v zemi

Marně se snaží Břéťa přes policejní postupy něco zjistit o Dominice, která převzala aktivity uvězněného Ovčíka. Dokonce ani Danuše přes své známé...

Ulice: Mezi Kryštofem a Karlou se to o Vánocích zlepší, ale začátek roku 2024 bude nejistý
20.12.2023

Ulice: Mezi Kryštofem a Karlou se to o Vánocích zlepší, ale začátek roku 2024 bude nejistý

Rodinné Vánoce a takřka romantický výlet na horách, to zní jako skvělé příležitosti pro to, aby se Kryštof a Karla usmířili. Návrat do každodenního...

Dnes v Ulici: Kdyby věděla, že může chystat výbavičku pro miminko, byla by Iva radši v tom přechodu
02.01.2024

Dnes v Ulici: Kdyby věděla, že může chystat výbavičku pro miminko, byla by Iva radši v tom přechodu

Překvapivé vysvětlení mají změny nálad Ivy. Zatímco Iva se bála nejhoršího a už myslela na přechod, její gynekolog ji vyvedl z omylu. Žádné...

COLUMBO: zajímavosti o jednom z nejslavnějších detektivů. Baloňák měl z domova a kolegy mučil improvizací
07.10.2023

COLUMBO: zajímavosti o jednom z nejslavnějších detektivů. Baloňák měl z domova a kolegy mučil improvizací

Jeden by si myslel, že detektivní seriál, který vám hned na začátku každé epizody prozradí, kdo je vrah, nemá moc šancí zaujmout. To by ale v...

Měnící se tričko Terezy Ramby, funkční zvonek bez elektřiny a další chyby v letní komedii Bobule
26.08.2023

Měnící se tričko Terezy Ramby, funkční zvonek bez elektřiny a další chyby v letní komedii Bobule

Oblíbená česká komedie Bobule láká nejen na skvělé herecké obsazení, ale také na pohodové prostředí malebné Moravy a lahodné víno. Příjemná...

Diskutujte

Nejnovější diskutované