Diskuze

Iveta trochu jinak, skutečná a bez příkras. To je nový třídílný dokument Málo mě znáš

Iveta trochu jinak, skutečná a bez příkras. To je nový třídílný dokument Málo mě znáš
„Připlula na obláčku, zpívala písničky o lásce, a navíc to teda byla krásná sexbomba. Sloužil jsem na letišti v Bechyni a můžu vám říct, že prakticky neexistovala skříňka, ve které by nebyl vylepený plakát Ivety Bartošové. Žrali jsme ji všichni. Jako ženskou, jako zpěvačku,“ trefně popsal Ivetu fanoušek J.S.
Zpět na celý článek

„Připlula na obláčku, zpívala písničky o lásce, a navíc to teda byla krásná sexbomba. Sloužil jsem na letišti v Bechyni a můžu vám říct, že prakticky neexistovala skříňka, ve které by nebyl vylepený plakát Ivety Bartošové. Žrali jsme ji všichni. Jako ženskou, jako zpěvačku,“ trefně popsal Ivetu fanoušek J.S.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Netflix se pustil do další novinky: Právní seriál, ve které si zahraje i tvář z „Jak jsem poznal vaši matku“
15.05.2022

Netflix se pustil do další novinky: Právní seriál, ve které si zahraje i tvář z „Jak jsem poznal vaši matku“

Máte náladu na nový právní seriál? Pak vás Netflix tohoto pátku 13. pořádně potěšil, protože byl zveřejněn nový projekt od nejspíše nejlepšího...

Hudba do filmů patří, aneb nejlepší muzikály pro pohodový večer (3. díl)
24.06.2022

Hudba do filmů patří, aneb nejlepší muzikály pro pohodový večer (3. díl)

Jaké by mohly být nejoblíbenější muzikály? Filmový muzikál je zábavou pro celou rodinu, která bez problémů přesahuje generace. I když ne každý film...

Připomeňte si příběh Gábiny a Hynka v Ulici. Zamilování se do studenta vztah ukončilo
15.08.2022

Připomeňte si příběh Gábiny a Hynka v Ulici. Zamilování se do studenta vztah ukončilo

Mezi nejdéle trvající dějové linky patřila určitě i ta Gábiny a Hynka. I přesto, že aktuálně už v Ulici pokračuje jen Gábina a Šimon a Hynek je...

Tento brutální trhák je na Netflixu jeden z největších aktuálních hitů – a to ani Netflix nevěřil v úspěch
17.04.2022

Tento brutální trhák je na Netflixu jeden z největších aktuálních hitů – a to ani Netflix nevěřil v úspěch

Na streamovací platformě Netflix, která často natáčí vlastní produkce či financuje cizojazyčné výklenkové snímky, se filmy a seriály, kterých byste...

Romantika a laskavý humor na májový víkend
20.05.2022

Romantika a laskavý humor na májový víkend

Nenajdete romantičtější měsíc, než je květen, a Netflix proto nabízí celou řadu hodně romantických novinek, u jejichž sledování možná ukápne i...

Survivor Česko & Slovensko (28): Johy odložila masku drsňačky během čokoládových orgií a Chili měla z pekla štěstí
16.04.2022

Survivor Česko & Slovensko (28): Johy odložila masku drsňačky během čokoládových orgií a Chili měla z pekla štěstí

Na zbylých přeživších už je vidět, že počítají dny, které je dělí od setkání s blízkými. Malou ochutnávku si tři z nich zkusili. Soutěž o...

Co přinesl tento týden v Ulici? Hořký rozchod i sladká vyznání
02.04.2022

Co přinesl tento týden v Ulici? Hořký rozchod i sladká vyznání

Anička se těšila na Šimonův příjezd, ale její radost netrvala dlouho. Sabine přijala zprávu o Gábinině nemoci vstřícně, což Gábinu potěšilo natolik...

ZOO: David Gránský a Mgr. Albert Polák –⁠ jedna tvář, ale rozdílné povahy
09.06.2022

ZOO: David Gránský a Mgr. Albert Polák –⁠ jedna tvář, ale rozdílné povahy

Velké charisma postavě Alberta Poláka ze seriálu ZOO rozhodně nechybí, a to díky jeho představiteli Davidu Gránskému, kterého české (nejen)...

Kristýna z Ulice v roli pacientky v seriálu Chlap
25.04.2022

Kristýna z Ulice v roli pacientky v seriálu Chlap

Skoro to vypadá, jako by do seriálu Chlap přicházely se záhadnými onemocněními samé postavy z Ulice. Ve druhém díle to byl Filip Maléř, ve třetím...

Kristýna má v Ulici bráchu, ale není to Adam
01.05.2022

Kristýna má v Ulici bráchu, ale není to Adam

Sára Korbelová hraje v Ulici dceru Blanky a Luďka Volákových. Toho času maturuje a připravuje se na vysokoškolské studium, po němž chce pomáhat...

Diskutujte

Nejnovější diskutované