Diskuze

Iveta trochu jinak, skutečná a bez příkras. To je nový třídílný dokument Málo mě znáš

Iveta trochu jinak, skutečná a bez příkras. To je nový třídílný dokument Málo mě znáš
„Připlula na obláčku, zpívala písničky o lásce, a navíc to teda byla krásná sexbomba. Sloužil jsem na letišti v Bechyni a můžu vám říct, že prakticky neexistovala skříňka, ve které by nebyl vylepený plakát Ivety Bartošové. Žrali jsme ji všichni. Jako ženskou, jako zpěvačku,“ trefně popsal Ivetu fanoušek J.S.
Zpět na celý článek

„Připlula na obláčku, zpívala písničky o lásce, a navíc to teda byla krásná sexbomba. Sloužil jsem na letišti v Bechyni a můžu vám říct, že prakticky neexistovala skříňka, ve které by nebyl vylepený plakát Ivety Bartošové. Žrali jsme ji všichni. Jako ženskou, jako zpěvačku,“ trefně popsal Ivetu fanoušek J.S.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Seriál Kukačky: Co by dělala Marta Dancingerová, představitelka Terezy z Kukaček, kdyby jí vyměnili jejího Toníka
08.04.2023

Seriál Kukačky: Co by dělala Marta Dancingerová, představitelka Terezy z Kukaček, kdyby jí vyměnili jejího Toníka

Marta Dancingerová, představitelka Terezy z Kukaček, vložila do své role zkušenosti z vlastního mateřství. Syn Antonín se jí narodil v šestadvaceti...

Drbárna ze ZOO: Zlobivá zrzka přijde rozvířit trochu zatuchlé seriálové ovzduší
18.07.2023

Drbárna ze ZOO: Zlobivá zrzka přijde rozvířit trochu zatuchlé seriálové ovzduší

Nová postava má být údajně tak zkažená, zákeřná a nebezpečná, že Markéta ve své původní podobě byla hotový anděl. Zrzka Denisa Nesvačilová znovu...

Survivor Česko & Slovensko 2023: Tomáš hru překombinoval a přišel o jediného člověka, na kterého se mohl spolehnout
14.04.2023

Survivor Česko & Slovensko 2023: Tomáš hru překombinoval a přišel o jediného člověka, na kterého se mohl spolehnout

Místo očekávané zábavy, na kterou se všichni po sloučení těšili, to spíš vypadá, že se Rivalové rozhodli soutěžit o největšího paranoika. A hned od...

O jednom velkém splněném snu vypráví dokument ABBA: Vítěz bere vše
26.08.2023

O jednom velkém splněném snu vypráví dokument ABBA: Vítěz bere vše

Měli styl, šílely po nich miliony fanoušků a jejich písně se hrály po celém světě. Prožili tolik úspěchů, o jakých se ostatním ani nezdálo, ale...

Drbárna ze ZOO: Markéta sice Petra v seriálu neulovila, ale v soukromí je tomu možná jinak
02.07.2023

Drbárna ze ZOO: Markéta sice Petra v seriálu neulovila, ale v soukromí je tomu možná jinak

Když Michaela Petřeková (25) jako Markéta téměř dosáhla svého a dotlačila soudce Petra (Roberta Urbana) k oltáři, nebyla moc oblíbená. Nesnášely ji...

Půlnoční zpověď: Simona Babčáková je v novém seriálu jako Irina hodně zlou a nebezpečnou postavou
29.04.2023

Půlnoční zpověď: Simona Babčáková je v novém seriálu jako Irina hodně zlou a nebezpečnou postavou

Simona Babčáková nemá příliš dobré vyhlídky na romantické role, a tak jsme si už zvykli, že umí být pěkně drsná. Nechybí jí ale ani schopnost si ze...

Film Láska nebeská je přívalová vlna plná emocí a dějových linek
07.07.2023

Film Láska nebeská je přívalová vlna plná emocí a dějových linek

Richard Curtis, spisovatel a režisér, chtěl původně film složit ze 14 příběhů, ale brzy pochopil, že je to příliš. Scénář prošel úspěšnou selekcí....

Alena Štréblová z Ulice chtěla naštvat bráchu, a tak se stala herečkou
03.06.2023

Alena Štréblová z Ulice chtěla naštvat bráchu, a tak se stala herečkou

Alena Štréblová, dáma s uhrančivýma očima, nás už léta baví v seriálu Ulice jako Milena Pumrová, která pracuje v hospodě U Henryho a nenechá si nic...

MasterChef Česko se rozjíždí a šestnáct soutěžících, kteří prošli castingovými koly, se poprvé představí divákům
27.08.2023

MasterChef Česko se rozjíždí a šestnáct soutěžících, kteří prošli castingovými koly, se poprvé představí divákům

Oproti milionové odměně z minulosti si vítěz hodně polepší. Podle nadšených tváří soutěžících to ale nevypadá, že by 2,5 milionu bylo pro jejich...

Puntičkář, pedant i fištrón. To, jak dobře znáte Jaroslava Marvana, odhalí náš kvíz
12.07.2023

Puntičkář, pedant i fištrón. To, jak dobře znáte Jaroslava Marvana, odhalí náš kvíz

S životem Jaroslava Marvana je spojena nejen bohatá filmová a divadelní činnost, ale také celá řada zajímavostí. Některé jsou všeobecně známé, jiné...

Diskutujte