Diskuze

Dolittle (2020) prodělá 100 milionů dolarů a nemůže to svádět na pandemii

Dobrodružná cesta za lékem, který může zachránit život královny, mluvící zvířata, charismatický Robert Downey Jr. v hlavní roli a šarmantní vládce exotického ostrova Antonio Banderas, to jsou základní pilíře ambiciózního snímku Dolittle, a vůbec neznějí špatně. Háček je v tom, že filmu chybí vtip, který by z pohádky pro děti učinil podívanou i pro dospělé.
Zpět na celý článek

Dobrodružná cesta za lékem, který může zachránit život královny, mluvící zvířata, charismatický Robert Downey Jr. v hlavní roli a šarmantní vládce exotického ostrova Antonio Banderas, to jsou základní pilíře ambiciózního snímku Dolittle, a vůbec neznějí špatně. Háček je v tom, že filmu chybí vtip, který by z pohádky pro děti učinil podívanou i pro dospělé.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Retro biják: Po nejnavštěvovanějším filmu z roku 1973 není třeba pátrat. To je přece naše Popelka
16.07.2024

Retro biják: Po nejnavštěvovanějším filmu z roku 1973 není třeba pátrat. To je přece naše Popelka

O pohádkovém příběhu, který natočil Václav Vorlíček a obsadil do role Popelky Libuši Šafránkovou, už se mnoho nového napsat nedá. Režisér měl...

Čtvrtek v Ulici: Upravený proslov ředitelky baví víc než originál a Prokop prchne před Soňou uprostřed muchlování
09.10.2024

Čtvrtek v Ulici: Upravený proslov ředitelky baví víc než originál a Prokop prchne před Soňou uprostřed muchlování

Matěj obdivuje výkon Erika a jeho spolužáků, kteří upravili Sonin proslov tak, že teď má pořádné grády. Soňa o tom zatím neví a raduje se z Eddieho...

Chyby v romantickém muzikálu Rebelové: Předčasná Kámasútra a kouzelná cukrová vata
18.08.2024

Chyby v romantickém muzikálu Rebelové: Předčasná Kámasútra a kouzelná cukrová vata

Zpočátku pohodová letní komedie, provázená nespočtem slavných písní, končí tak, jak zřejmě očekával jen málokdo. Rebelové dokážou pobavit a...

Dnes v Ulici: Nad novým školním rokem se vznáší stín otazníků a Michal upřednostňuje Žofku před hraním her se Šimonem
02.09.2024

Dnes v Ulici: Nad novým školním rokem se vznáší stín otazníků a Michal upřednostňuje Žofku před hraním her se Šimonem

Michal měl velkou motivaci k tomu, aby se dostal na gympl. Teď si může užívat odměnu za tvrdou dřinu a spolu se Žofkou se vznášet školními chodbami...

Z 1. večera StarDance si Lucie Vondráčková odnáší pocit radosti. Chybí jí ale Chlopčík
18.10.2024

Z 1. večera StarDance si Lucie Vondráčková odnáší pocit radosti. Chybí jí ale Chlopčík

Lucie Vondráčková a její tanečník Lukáš Bartuněk už mají za sebou první vystoupení ve StarDance, z něhož si odnášejí radost a nadšení pro další...

Fešák Jan Nedbal jako sebevědomý detektiv Adam v seriálu Hrdina
07.08.2024

Fešák Jan Nedbal jako sebevědomý detektiv Adam v seriálu Hrdina

Jan Nedbal působí dojmem, že se pořád mračí. A pro jeho postavu mladého detektiva Adama Hrdinu se mu tento výraz hodí. Tento ambiciózní muž je jako...

Trocha švédského napětí na obrazovkách ČT – seriál Černá voda
03.09.2024

Trocha švédského napětí na obrazovkách ČT – seriál Černá voda

Pokud patříte k fanouškům švédských, finských nebo norských detektivek, určitě vás kromě samotného zločinu a rozdílné krajiny upoutali i trochu...

Vyhazov, kriminál i smrt: Smyšlené scénáře diváků ohledně Vandina osudu budí hrůzu
20.09.2024

Vyhazov, kriminál i smrt: Smyšlené scénáře diváků ohledně Vandina osudu budí hrůzu

Vanda si pod sebou už dlouho a usilovně podřezává větev a někteří diváci se nemůžou dočkat, až konečně spadne a pořádně si natluče. Alespoň se v...

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Ulice: Boj o život změnil Janu Holíkovi pohled na svět. V říjnu ho čeká další operace
11.09.2024

Ulice: Boj o život změnil Janu Holíkovi pohled na svět. V říjnu ho čeká další operace

Během letní dovolené na Slovensku začal oblíbený herec Jan Holík znenadání krvácet do osrdečníku a jen díky včasnému zásahu manželky a lékařů to...