Zoufalý krok Markéty ze Zoo – nechá zmlátit Lady X?

Zoufalý krok Markéty ze Zoo – nechá zmlátit Lady X?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V lásce a válce je dovoleno vše, ale tohle už Markéta opravdu přehnala. Jakou lekci se rozhodla udělit Lady X a jak zareaguje Petr, až se o jejím odporném činu dozví? Bude místo svatby následovat bleskový rozchod?

Duet Petra a Lady X má nepříjemnou dohru

Markéta si ve společnosti kamarádky Štefánkové listuje módními časopisy a hledá dokonalé svatební šaty pro svůj velký den. Chvíli blaženosti přeruší detektiv, který jí pustí video ze včerejšího večera v baru. Je na něm jasně vidět romantický duet Petra a Lady X. Markéta okamžitě ztrácí chuť do dalších svatebních příprav. Petrova hořká zrada ji utvrzuje v tom, že by si měla spíš sbalit věci a odejít, ale Štefánková má jako vždy spásný – a drastický – nápad. Podle ní by Markéta měla o snoubence zabojovat a té potvoře Lady X vyslat jasný vzkaz…

Návrh Štefánkové vyrazí Markétě dech

Štefánková navrhne něco, po čem se dokonce i Markétě zježí vlasy hrůzou. Doporučí jí, aby si najala někoho, kdo Lady X zmlátí, a na jednoho takového člověka jí dá kontakt. Markéta o tom nejdřív nechce ani slyšet, něco takového není její styl. Jenomže pak se rozhodne Viktoriinu sestru Alex alias Lady X otestovat. Z Petrova telefonu jí pošle zprávu, v níž děkuje za hezký večer. Viky uvěří, že se jedná o zprávu od Petra, s nímž si po duetu pěkně popovídala, a na radu kamaráda Marka odepíše, že by si to mohli někdy zopakovat. Tohle bylo přesně to škrtnutí zápalkou, které Markéta potřebovala, aby její trpělivost explodovala. Viktoriinu, respektive Alexinu odpověď rychle smaže a poháněná vztekem si domluví schůzku se Štefánkovou.

Jak do plánu zasáhne Břéťa?

V restauraci za doprovodu kamarádky kontaktuje Markéta muže, na nějž dostala tip. Připravila pro něj obálku s instrukcemi i odměnou a požádala ho, aby Lady X pocuchal nervy, ale aby jí hlavně nic nezlomil. Najatý člověk si hraje na profíka, ale pak ho dopadne policie v čele s Petrovým nejlepším kamarádem, majorem Břéťou. Ten Markétu nikdy neměl rád a tenhle ohavný pokus jí rozhodně nepromine. Naopak jí dá ultimátum, aby do dvou dnů sama Petrovi pověděla, čeho se chtěla dopustit, jinak mu to řekne on. Markéta ví, že jestli se Petr dozví pravdu, bude to pro jejich vztah znamenat konec.

Zdroj článku:
  • Autorský text