ZOO: Ošetřovatelka lemurů Stáňa nemá štěstí na chlapy

ZOO: Ošetřovatelka lemurů Stáňa nemá štěstí na chlapy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stáňa Smíšková, kterou v oblíbeném seriálu Zoo hraje Vanda Hybnerová, jde z jednoho rozchodu do druhého. Nejdřív opustila manžela, pak dostala kopačky od Lubora Brázdy a nedávno ukončila vztah se sympatickým Vladimírem. Co bude dál?

Kvůli Luborovi odešla od manžela

Stáňa je rázná, férová a pracovitá ženská, která vypadá celkem k světu a je i spolehlivou kamarádkou do nepohody. Přesto se jí nedaří najít toho pravého, s nímž by se mohla spokojeně usadit. Její manželství ztroskotalo poté, co svého chotě opustila kvůli Luboru Brázdovi. S ním sice nějaký čas chodila, ale on ji potom poslal k vodě kvůli mladší a atraktivnější milence. Tehdy Stáňa zřejmě ještě netušila, s jakým mizerou má čest. Dnes už je chytřejší, bohužel však za to poznání zaplatila pěkně draze. Stálo ji nejen manžela, nýbrž i blízký vztah s patnáctiletou dcerou Sandrou, která jí odchod od táty nemohla dlouho odpustit.

Kvůli Brázdovi si Stáňa zničila manželství, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Vladimír ji chtěl odvézt do Prahy

Pak osud přivál Stáně do cesty Vladimíra a zdálo se, že osamělá ošetřovatelka lemurů konečně objevila svou spřízněnou duši. Vladimír se bohužel po čase rozhodl odstěhovat do Prahy. Stáňu i její dceru chtěl vzít s sebou. Vlastně doufal, že tam společně začnou nový, šťastný život. Sandra z vyhlídky na rušné hlavní město byla více než nadšená. Jenomže Stáňa prostě nedokázala zvednout kotvy a odejít ze zoo, kde to měla tak ráda. Žila svou prací, navíc tady měla nejbližší přátele. Co by asi dělala v Praze?

Další rozchod – co čeká Stáňu dál?

S těžkým srdcem se s Vladimírem rozešla. Sandra se později pokusila mámino rozhodnutí zvrátit a vytěžit ze situace i něco pro sebe. Po telefonu tak Vladimírovi namluvila, že si to máma rozmyslela. Při té příležitosti ho požádala o 100 000 korun na zaplacení speciálních rovnátek. Vladimír byl zajištěný a úspěšný, a tak pro něj vynaložení dané částky nepředstavovalo žádný problém.

Horší bylo, když se následně dozvěděl pravdu. Odeslané peníze nechal Stáně jako dárek na rozloučenou, čímž to mezi nimi definitivně skončilo. Stáňa peníze alespoň využila na dobrý účel – pomohla kamarádovi Radku Daňhelovi z finančních potíží.

Ale co její milostný život? Sblíží se díky hroznému prospěchu své dcery s bývalým manželem? Nebo na ni čeká někdo úplně nový?

Zdroj článku:
  • Autorský text