Zoo: Brázda se rozhodne ničit Roklovou přes její rodinu

Zoo: Brázda se rozhodne ničit Roklovou přes její rodinu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když to nejde po zlém, musí to jít po ještě horším. Náměstku Brázdovi se nedaří vystrnadit ředitelku Roklovou ze zoo. Jestliže dosavadní pokusy selhaly, musí na to jít zřejmě úplně jinak – přes její milovanou rodinu. Jak jim začne škodit?

Brázda si našel nové terče

Lubor Brázda si už dlouho myslí na ředitelské křeslo, ale ať dělá, co dělá, schopnou Marii Roklovou se mu vyštvat nedaří. Pokusil se ji namočit do mnoha skandálů a zdánlivě nevyhnutelných problémů, z nichž ale Roklová za pomoci vlastních zkušeností i spolehlivých přátel zdárně vybruslila. Jestliže Brázdovi k úspěchu nestačí spojenectví se zrádným starostou ani nápady kumpána Alberta, nezbývá než sáhnout po jiných zbraních. V nejnovějších dílech seriálu se Lubor rozhodl přestat škodit přímo paní ředitelce a místo toho ji ničit přes její rodinu. Hned se mu v hlavě urodil první zákeřný plán…

Nečekaná posluchačka plán překazila

Brázda dobře ví, že synové paní ředitelky, Marek a Vojta, spolupracují v oblíbeném baru. Právě nečekaný útok na tento bar jistě uštědří tvrdou ránu jak jim, tak i samotné Roklové. Se svým lstivým nápadem poslat na chlapce kontrolu z hygieny se náměstek svěřil Albertovi. V hospodách a podobných podnicích se koneckonců vždycky něco najde, ať už je to špinavá kuchyně nebo zkažené jídlo. A snad by kluky skutečně na něčem nachytal, kdyby jeho rozhovor s Albertem nezaslechla Adélka, Brázdova neteř, která přešla na stranu dobra a nyní bojuje za ušlechtilé zájmy paní ředitelky.

Ing. Lubor Brázda (Pavel Nečas), Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Karel Rokl dostal výpověď

Svědomí Adéle nedovolilo pomlčet o tom, co zaslechla. Okouzlená sympatickým Markem zamířila do baru, aby bratry Roklovy před Brázdovými intrikami a přepadem hygieniků varovala. Díky tomu měla rodina dostatek času se připravit, povolat do zbraně každou ruku a vyčistit bar, dokud vše nebylo jako ze škatulky.

Marek a Vojta si udělali pořádek v inventuře i dodacích listech, aby mohli užaslým hygienikům naservírovat to nejlepší. Brázda pochopitelně zuřil, když mu první útok nevyšel. Pak si ale vzal do hledáčku Mariina manžela, Karla Rokla. S jeho přispěním se jej podařilo falešně obvinit a na hodinu vyhodit ze školy. Jak se rodina popere s touhle ránou?

Zdroj článku:
  • Autorský text