Zemřela manželka Johna Travolty. Hvězda filmů Dvojčata a Jerry Maguire prohrála boj s rakovinou

Zemřela manželka Johna Travolty. Hvězda filmů Dvojčata a Jerry Maguire prohrála boj s rakovinou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve věku 57 let zemřela herečka a manželka Johna Travolty Kelly Preston. Herečku si jistě pamatujete z filmů jako Jerry Maguire nebo Dvojčata. Hvězda zemřela po dvouletém boji s rakovinou.

Informaci o smrti herečky potvrdil na sociálních sítích její manžel John Travolta. Herecké duo tvořilo jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu téměř 30 let. „S těžkým srdcem vám musím oznámit, že má krásná žena Kelly prohrála dva roky trvající boj s rakovinou prsu,“ napsal na Instagram Travolta.

Herečka s nemocí po celou dobu bojovala velmi odvážně a měla obrovskou podporu těch nejbližších.  „Kelly vždy zůstane v naší paměti. Teď musím věnovat nějaký čas našim dětem, které ztratily matku, takže mi promiňte, pokud budu na sítích méně aktivní. Vězte však, že si vaší podpory vážím.“ Pokračoval příspěvek herce.

Kelly Preston začala svou kariéru jako modelka a poté zabodovala i na stříbrném plátně. Hrála ve více než 40 filmech včetně takových jako Deset minut do půlnoci, Jerry Maguire, Dvojčata, Hra snů nebo Od soumraku do úsvitu. 12. září 1991 v Paříži se provdala za herce Johna Travoltu, s nímž měla tři děti. Dva syny - Jetta (chlapec zemřel v roce 2009) a Benjamina a dceru Ellu Bleu.