Zatajená svatba – Karel Roden už skoro měsíc zkouší novou roli manžela

Zatajená svatba – Karel Roden už skoro měsíc zkouší novou roli manžela
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec s přísným pohledem si své soukromí střeží na 100 procent, což se mu povedlo i nyní. Dokázal před veřejností zatajit svou svatbu, která proběhla zhruba před měsícem. Kde a s kým se vše odehrálo?

Vzal si svou dlouholetou partnerku a matku svých dětí – zubní lékařku Lauru Čekanovou. Spolu vychovávají dceru Sofii a syna Karla.

Svatba proběhla už v polovině srpna na hercově nejoblíbenějším místě, a to na Karlově zámku ve Skrýšově. Obřadu se zúčastnili pouze ti nejbližší z rodiny a přátel. Před veřejností vše utajili, ochránili tak své soukromí, nikdo je aspoň neotravoval.

Soukromí si dokáže ochránit. V roce 2016 totiž vyhráli soud a získali tak dohromady odškodnění v hodnotě 5 milionů korun. Žalovali vydavatelství Czech New Center, které publikovalo přes 60 článků o jejich soukromí. Má velký strach o své děti, takže si podobné články nepřeje.

Počasí vyšlo na jedničku!

I když jim hlásili bouřky, déšť a celkově škaredé počasí, tak se předpověď nenaplnila. Celý den byl zalitý nejen sluníčkem a hezkým počasím, ale také láskou a skvělou náladou.

Bývalá partnerka chyběla

Což se dalo předpokládat. Jana Krausová, se kterou Karel žil více než dvacet let, se na svatbě neobjevila. Momentálně mezi sebou nemají dobrý vztah, Karel ji totiž na začátku roku požádal, aby se vystěhovala z hercova domu v Bořanovicích, kde bydlela se synem Adamem Krausem. Nyní už tam ani jeden z nich nebydlí, možná se tam nastěhuje manželský pár.

Jeho osobní a herecký život

Narodil se v Českých Budějovicích a pochází z herecké rodiny. Jeho otec i dědeček byli herci. Jeho maminka byla zdravotní laborantka.

Svou filmovou kariéru nastartoval ve filmu Zámek Nekonečno. Do paměti diváku se vryl i ve snímku Jak básníci přicházejí o iluze. Zahrál si také například ve filmech Pták Ohnivák, Copak je to za vojáka… nebo Lidice.

Karlův volný čas

Mezi jeho oblíbené koníčky patří malování a jízda na koni. Právě pro svůj chov koní koupil zámek Skrýšov, aby pro ně získal potřebné zázemí. Věnuje se také vinařství, má svou značku vín, která je nabízená ve vybraných restauracích a vinotékách.