Zákon gangu patří k nejoblíbenějším seriálům na Netflixu

Zákon gangu patří k nejoblíbenějším seriálům na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Akční seriál plný hereckých hvězd vás nadchne nejen skvělým příběhem, ale především hereckým obsazením. V seriálu totiž exceluje například Charlie Hunnam, Katey Sagal, Jimmy Tmits, Theo Rossi nebo také Mark Boone Junior a Kim Coates.

Znáte původní název seriálu?

Často se stává, že se v českém znění už nepoužije původní název filmu nebo seriálu. Původní USA seriál z roku 2008 se jmenoval Sons of Anarchy, všichni ho zde však známe jako Zákon gangu.

Na co se v seriálu můžete těšit?

Jste milovníci temného dramatu s lehkým komediálním podtextem? Pak vás seriál Zákon gangu rozhodně nadchne. Spolu s adrenalinem, dramatem a dobrým smyslem pro vtip se podíváte do známého motorkářského klubu. Členové klubu se snaží chránit sebe navzájem i celé město, které má zůstat přesně takové, jaké je doposud.

Klub se tak setkává s mnoha nástrahami, mezi něž patří například drogoví dealeři, velcí developeři nebo také příliš ambiciózní policisté.

Na první pohled se může zdát, že je motorkářský klub plný mírných sympaťáků obchodujících s automobily. Avšak umí i mnohem ostřejší styl života — například ten se zbraněmi.

Nadchnul vás tento seriál plný zajímavých a adrenalinem naplněných momentů? Pokud se chcete podívat pod pokličku známého motorkářského gangu, pak bude tento americký seriál tou pravou volbou. Netflix pro vás přichystal kompletní série od roku 2008 do roku 2013 (celkem 7 sérií), a tak vám neunikne jediná zápletka ani díl.

Nenechte si seriál Zákon gangu uniknout!

 

Zdroj: