Výměna manželek: S Dorkou a Václavem je něco špatně. Buď opravdu netušili, že dluží 130 tisíc na nájmu, nebo jen hráli divadlo

Výměna manželek: S Dorkou a Václavem je něco špatně. Buď opravdu netušili, že dluží 130 tisíc na nájmu, nebo jen hráli divadlo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dluhy má celá řada mladých rodin, ale aby rodina nevěděla, že pět měsíců neplatí nájem a hrozí jí vystěhování z bytu, tak to v této reality show ještě nebylo. A mladou maminku od dvou dětí situace nijak nerozhodila. Lepší je zajít si do lesa, dluhy nikam neutečou.

Dorka

Zdroj: TV Nova

Dorka (28) žije v Praze v dvoupokojovém bytě. Domácnost s ní sdíli partner Václav (29). Václav se údajně živí jako kuchař. S Dorkou mají dvě malé děti (2,5 a 1,5 roku). Dorka je s dětmi doma. Do pořadu se přihlásila sama, aby si užila trochu zábavy a aby si rodina vylepšila rodinný rozpočet. Původní plán byl takový, že z peněz by po čtyřletém soužití mohla být i svatba.

Žaneta

Žaneta (44) žije s rodinkou v malém domku ve Zlíně. Domácnost s ní sdílí David (44), dva kluci Jakub a David (14) a Natálie (12). Žaneta je sanitářka, David mechanik. Do show je přihlásila Žaneta. Doma je dominantní a trošku se hádají. Nejvíc ji štve, že je David hodně tichý a málo komunikuje. Ale nakonec si tuto jeho vlastnost zamiluje.

Dorka ve Zlíně

Mladá žena má v tomto věku už hodně špatné zuby, což trochu kazí obraz toho, jak svou bezchybnou rodinu prezentuje. Dorka si ve Zlíně užila dovolenou. Děti i David jsou od Žanety dobře naučené a umí se o hromadu věcí postarat. Může za to i její časově náročné povolání.

David byl nejprve s Dorkou spokojený, nakonec ale zjistil, že na ni musí přece jen trochu dohlížet. Během Výměny mu došlo, že Žaneta je báječná ženská a rozhodně by ji nechtěl vyměnit.

Dorka během pobytu zapadla mezi děti, hrála hry a odpočívala. Když došlo k nemilé události (ke které se vrátíme), přešla ji s klidem, jako by se jí ani netýkala. Její reakce byla hodně podivná a celé představení dokonalé rodinky dostalo trhliny. Divil se i David, že nechce věc řešit a místo toho chce jít na výlet do lesa.

Žaneta v Praze

Zdroj: TV Nova

Už druhý den Žaneta zjistila, že její tichý manžel je výhrou. Václav žvanil a žvanil, buzeroval, hrál si na pána domu, který má celou domácnost a rodinu pod kontrolou. Vše muselo být tak, jak chce on. Život všech členů rodiny musí mít pevný řád. Tak to prezentoval. Nad péčí o děti Žaneta jen kroutila hlavou. Starší dítě nic pořádného nejí, jen dostává pamlsky, a když děti vykoupala, protože byly z procházky od písku, tak to bylo špatně.

Velký vládce domácnosti měl nastoupit do nové práce, ale nakonec si to rozmyslel. V Praze je přece práce dost, a tak klidně může domluvený závazek ignorovat. Najde si něco jiného. Vypadá to, že přísný řád se Václava netýká.

A potom přišel telefonát od majitele bytu. Václav zjistil, že na nájmu dluží 130 tisíc korun. Rodina už byla údajně obeslána dopisem, v němž stálo, že budou vystěhováni, pokud dluh neurovnají. Václav je buď dobrý herec, a tak překvapeného jen hrál, nebo zájem o domácnost jen předstíral a ženě sice organizuje život, ale nezajímá se o to, zda platí nájem, když na něj pobírá příspěvek na bydlení. Kde je asi pravda?

Na rozdíl od Dorky, Václav alespoň na kamery předstíral, že chce situaci řešit, a s majitelem se dohodl, že mu celý dluh uhradí z honoráře za účast v reality show. Svatba tak bude muset počkat. Možná ani v plánu nebyla a Dorka s Václavem jen zahráli amatérské divadelní představení.

Zdroje článku: