Veronika Čermák Macková je mladou talentovanou herečkou

Veronika Čermák Macková je mladou talentovanou herečkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tuto mladou sympatickou herečku můžete nyní nejvíce vídat na obrazovkách TV Nova v seriálu Ulice. Tato krásná žena má za manžela úspěšného Hynka Čermáka, s nímž se podílí i na focení odvážných fotografií! A co dělá ještě kromě herectví?

Dvaceti sedmiletá herečka Veronika Čermák Macková je velmi oblíbenou mladou herečkou, která má silné osobité charisma. Tato sympatická herečka z Ulice je manželkou čtyřiceti osmiletého Hynka Čermáka, kterého známe z mnoha českých seriálů i filmů. Veronika se však objevila zatím v několika snímcích, například v seriálu Specialisté nebo V.I.P. vraždy, ale nejvýrazněji působí právě v seriálu Ulice, a to od roku 2018.

Stala se velmi oblíbenou postavou, neboť samotná Veronika je velmi sympatická a milá nejen svým příjemným vzezřením a vystupováním. Kromě velké role v Ulici také působí jako herečka v různých divadlech. Prvně začínala ve Východočeském divadle, neboť tato mladá herečka pochází z Pardubic. Jak jste si už mohli všimnout zejména v seriálu Ulice, je tato sympatická herečka velice talentovaná podobně jako její manžel Hynek. 

Právě herectví svedlo tuto dvojici dohromady, a to i přes jejich velký věkový rozdíl 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Veronika se nebojí odvážných fotek  

Veronika Čermák Macková se mimo herectví věnuje i focení aktů, které pořizuje přímo její manžel Hynek! Ten se totiž kromě herectví věnuje uměleckému fotografování ženských aktů. Nefotí ale jenom svou manželku Veroniku, nýbrž i jiné polonahé modelky. Jeho fotografie je velice specifická, nejčastěji se jedná o černobílé lehce erotické fotografie mladých žen. Na těchto fotografiích můžeme vidět, že Veronika dokáže být nejen milá a usměvavá dáma, ale také velice vyzývavá a sexy modelka. Takové fotografie můžete sledovat třeba přímo na instagramu Hynka Čermáka, který se zde chlubí svou krásnou manželkou.

Vídat ji můžete v novém pořadu o ekologii 

Veroniku Čermák Mackovou můžete i mimo seriál Ulice, kde se významně objevuje po boku Petra Vacka, vídat v ekologickém pořadu “Expedice ulice”, na němž se podílí společně s Petrem. Oba jsou velice ekologicky založení a z toho důvodu se chtěli angažovat na vzniku tohoto pořadu.

Pokud vás jejich výstupy zajímají a máte rádi tuto milou dvojici z Ulice, ale také byste se chtěli ještě více zajímat o ekologii, můžete tento pořad sledovat i z facebookového profilu stránky Ulice. Veronika Čermák Macková je tak nejen velice talentovanou a charismatickou herečkou, ale i velmi vzdělanou a zábavnou mladou ženou, kterou si musí oblíbit snad každý divák už jen díky jejímu milému úsměvu, který má nasazený na obrazovkách snad pokaždé. 

 

Zdroje: