Ondřej Havel z Ulice přistižen s jinou – těhotná manželka ho nachytala přímo na natáčení

Ondřej Havel z Ulice přistižen s jinou – těhotná manželka ho nachytala přímo na natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci jsou jistě rádi, že se Jirka Hložánek a jeho přítelkyně Martina konečně zase usmířili. Jediný člověk, kterému by to mohlo být proti srsti, je těhotná manželka herce Ondřeje Havla. Zamilované vrkání s jinou ženou se mu rozhodla malinko osladit nečekanou návštěvou přímo na place Ulice.

Pohlaví dítěte bude překvapením

Sympaťák Ondřej Havel, divákům seriálu Ulice po léta známý jako Jirka Hložánek, se loni v létě oženil. Teď zažívá s manželkou Barborou, jejíž hlas je jistě povědomý posluchačům Fajn rádia, krásné období. Oba už se moc těší na rychle se blížící příchod prvního potomka. Herec potvrdil, že by byl rád u porodu. Výbavičku sice ještě nemají, ale jak sami říkají, zatím jsou v klidu a snaží se nestresovat.

Manželka překvapila Ondřeje přímo v Ulici.
Manželka překvapila Ondřeje přímo v Ulici. | Zdroj: TV Nova

Dosud se neshodli ani na konkrétním jméně, samozřejmě mají nějaké favority. Pohlaví miminka si však nenechali předem prozradit. Jak se to dá vydržet, aniž by se člověk zbláznil zvědavostí? „Paradoxně mě vůbec nějak nestresuje, že to nevím,“ řekla s úsměvem Bára pro redakci eXtra.cz během premiéry muzikálu Troja, na kterou s manželem zamířili. „Důležité je, že je vždycky všechno v pohodě, když jdu na kontrolu.“

Ondřejovi málem zaskočily škubánky s mákem

O tom, že je dvojice šťastná a prožívá manželství plné radosti i humoru, svědčí také jejich videa na sociálních sítích, ve kterých si mnohdy nic nedarují. Jedním takovým je video týkající se Ondřejova vrkání s jinou. Ne že by herec svou milovanou manželku podváděl, to rozhodně ne. Coby Jirka Hložánek v Ulici ale vyznává romantické city krásné kuchařce Martině v podání Natálie Holíkové. Skotačí s ní v posteli před celým národem, což si jeho těhotná manželka samozřejmě nemůže nechat líbit. Také se mu za to pomstila vskutku kreativním a zábavným způsobem.

Bára Havlová se domluvila s produkcí seriálu na tom, že herce překvapí v ateliérech během natáčení. Že se jí záměr dokonale vydařil, potvrzuje i skutečnost, že Ondřej při pohledu na manželku takřka prchl z místa činu. Pohotově se stáhl a svou seriálovou lásku Martinu ponechal napospas. Jen ať si to dámy vyřeší samy. Co přesně se mu přehnalo hlavou, když manželku najednou spatřil v hospodě U Jindřicha?

Vůbec jsem nic netušil, co tady dělá a co se vlastně děje. Najednou se Barča objeví na place a já u stolu se svou seriálovou přítelkyní. Tak jsem si řekl, ať si to holky vyřídí, že je to na nich.

Tohle byl pro Jirku Hložánka pořádný šok.
Tohle byl pro Jirku Hložánka pořádný šok. | Zdroj: TV Nova

„Celé to byla improvizace a já jsem vůbec netušila, co se bude dít. Stála jsem za dveřmi a čekala na znamení, kdy mám vejít do záběru. Bušilo mi srdce a říkala jsem si, že netuším, co se stane a jak to celé dopadne,“ popsala své dojmy Barbora. „Viděla jsem, jak vytřeštěně na mě koukají, jak Ondra, tak Natálka, ale nechtěla jsem to hned pustit a začít se smát. Navíc mě samotnou překvapilo, že oba byli opravdu profíci, a protože neslyšeli režisérovo stop, začali improvizovat a hrát i bez scénáře, jako kdybych tam přijít vlastně měla. Tak jsem pokračovala taky. Když to dojelo, tak se teprve začal ptát, co to má znamenat, kdo všechno v tom se mnou jede a proč o ničem neví, aby se na takový šok mohl alespoň trochu připravit.“

Zdroje článku: