Tamara Elliot z Ulice, kráska Markéta Hrubešová: Co je tajemstvím jejích kuchařských a filmových úspěchů, které ji přivedly až k zahraničním celebritám?

Tamara Elliot z Ulice, kráska Markéta Hrubešová: Co je tajemstvím jejích kuchařských a filmových úspěchů, které ji přivedly až k zahraničním celebritám?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejraději má českou kuchyni, a i když na to nevypadá, nejde pro sádlo daleko. To k české kuchyni zkrátka patří. Inspirací jí byla její babička, která pocházela z Hané. Ač se jí nemohla v kuchyni plést a pomáhat, lásku k zemitým jídlům a vaření malé Markétě vdechla napořád. Do vínku byl ale Markétě Hrubešové rovněž dán i herecký talent, a tak se na place mohla setkat i se zahraničními hvězdami.

Mezi českými herečkami je Markéta Hrubešová jednou z nejvýraznějších a nejpřitažlivějších žen. Několikrát si ji proto vybrali i zahraniční filmoví tvůrci, které rovněž překvapila svým hereckým talentem, jaký od herečky z takové malé země, jakou je Český republika, nečekali. 

Potkala se tak třeba s takovou hvězdou, jakou je francouzský herec Gérard Depardieu. V Markétě však nezanechal tento filmový obr dobrý dojem, jak prozradila serveru novinky.cz: „No tak třeba pan Depardieu, to byla kapitola sama pro sebe. Ten musel mít při natáčení celý obrovský karavan s vlastním kuchařem a několika asistenty. Na plac to nesměl mít dál než dvě stě metrů a i tam ho vozil řidič. Nikdo na něj nesměl mimo natáčení promluvit. Já jsem udělala tu chybu, že jsem se s ním šla na konci rozloučit, jako to vždycky dělám na všech natáčeních. No se zlou jsem se potázala. Ve dveřích karavanu se objevil jeden z těch jeho asistentů a rozezleně mi oznámil, že pan Depardieu spí a nikdo ho nesmí budit.” 

Markéta Hrubešová
Markéta Hrubešová / Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

V Ulici si Markéta Hrubešová zahrála, jak jinak než neodolatelnou krásku, bývalou milenku Oldy Farského Tamaru Elliot, která se provdala za movitého Angličana. K Oldovi ji to však stále táhlo Hlavně proto, že měli společného syna, o kterém Olda do doby jejího příjezdu nevěděl. Nejen jako Tamara je Markéta Hrubešová samé překvapení. Mnoho kolegů a fanoušků překvapila i svým talentem pro vaření. 

Dnes je však již známou a znamenitou kuchařkou. Co je tajemstvím jejích kuchařských úspěchů? „Vařím s láskou. Když totiž děláte jídlo s láskou a těšíte se na něj, je to poznat. Pochutnáte si na něm. Naopak když jste při přípravě naštvaná, smutná nebo unavená, nikdy to nebude ono. Tohle bylo podle mě tajemství našich babiček a maminek. Pokud nám jídlo chutnalo, tak hlavně proto, že nám ho vařily s láskou,” prozradila Markéta Hrubešová. 

Ač vaření tolik miluje, vydala již několik kuchařek a účastní se různých kuchařských festivalů a pořadů, vlastní restauraci by mít nechtěla. Má jednak ráda klid a samu sebe a nerada by se o lásku k vaření tímto způsobem připravila. Vlastní podnik je pro ni jen spletenec starostí, zařizování, papírování a nutné hektické organizace. 

Zdroj: