Dnes večer v Ulici: Béda se sblíží s Ančou

Dnes večer v Ulici: Béda se sblíží s Ančou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bedřich i Anička jsou volní jako ptáci, tak proč by si nemohli zalaškovat? Ema za tím ale hledá něco vážnějšího a rozvíjí jednu bláznivou teorii za druhou. Dominika nechce přihlížet, jak si Karla ničí rodinné štěstí, a odmítne se zúčastnit společné dovolené. Lumír si musí nastudovat první pomoc.

Měl Miloš pravdu, že stará láska nerezaví?

Bédovo probuzení u Aničky v posteli provází pocit překvapení, který se však rychle promění v potěšení, objímání a polibky. Když si pak Ema přijde k Aničce vyzvednout zapomenutý telefon, nestačí se divit. Pohled na Bedřicha vycházejícího ze sprchy v ní okamžitě zažehne nejrůznější teorie.

Povolá do Coolny Frantu a začne spekulovat, zda jsou rodiče zase spolu a jak dlouho. Je možné, že se k sobě vrátili už v době, kdy každý chodil s někým jiným? Je snad tohle pravý důvod, proč se Bedřich rozešel s Alicí a Anička se Šimonem?

Aleš Procházka - Šimon, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Proč Dominika nechce na rodinnou dovolenou?

Dominika zaskočí za Tonyho v Coolně právě v době, kdy tam Jakub bude konzultovat s Věrkou její zlepšující se texty. Později se objeví i Mára, nadšený, že Jakuba po dlouhé době potkává. Bezstarostně si popovídají a domluví se, že někdy zajdou na pivo, čemuž Domča znechuceně přihlíží.

Má nutkání Jakubovi něco pěkně od plic říct, ale nakonec vyrazí za Karlou a pokusí se domluvit jí. Zatímco Jakub si z celé situace očividně nic nedělá, Karlu trápí stále častější bolesti břicha kvůli stresu. Dominika to zkrátka nemůže nechat být.

Rozhodně se na to nehodlá dál dívat a přetvařovat se, a tak odmítne účast na rodinné dovolené.

Lumír se učí zachraňovat životy

Sára je nadšená z nové práce v divadle, kde narazila na samé hodné lidi. Vendula naproti tomu trpí nedostatkem personálu a nestíhá nápor hostů, ačkoli jí zdatně pomáhá Vilma.

Lumír mezitím mručí nad příručkou první pomoci a na Pavlíkovi si zkouší nahmatat a změřit puls. Lexík je z výuky první pomoci naopak nadšený a všude teď s sebou tahá krabičku poslední záchrany.

Doufá, že si masáž srdce bude moci sám vyzkoušet na Krabici, totiž Kateřině. Lumír se s ní pár dní neviděl, proto ji nyní na přivítanou radostně políbí a rovnou se zeptá, zda by se nezúčastnila další výpravy s drozdy.

Zdroj článku:
  • autorský text