Ulice: Skyler Aničce otevře své srdce. Anička má strach, aby Frantovi nerozbila vztah a neublížila mu

Ulice: Skyler Aničce otevře své srdce. Anička má strach, aby Frantovi nerozbila vztah a neublížila mu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Christian by se rád vrátil zpět do Amsterdamu a žil s babičkou a dědou. Slyšet takovou věc z úst vlastního syna Frantu moc mrzí. Skyler však chce, aby Christian zůstal s nimi v Praze. Je to i kvůli Frantovi? Šimon musí vysvětlovat zničenou nástěnku. Adam se pokusí kontaktovat Jarku. Sledujte 4342. díl.

Gábina musí do školy. Ředitel si ji pozval na kobereček, aby jí ukázal, jak Šimon zničil nástěnku. Prokop se snaží od Šimona zjistit, kdo jsou ti spolužáci, se kterými uzavřel sázku. Řekl totiž Gábině, že se vsadil, sázku prohrál, a tak musel zničit nástěnku. Šimon však odmítá spolužáky jmenovat. Veškerá vina proto padá jen na Šimona. Oni dva si na něj počkají a vyzvídají, jestli na ně něco neřekl řediteli. Šimon je ujišťuje, že o nich nepadlo ani slovo. Je při tom vystrašený, zlomený a krčí se při každém zvednutí jejich ruky. Poničenou nástěnku si bere domů na opravu. Pomáhá mu s ní Jirka Herman, který mu u toho vypráví, jaké měl zážitky ve škole on. Netlačí na Šimona, nesnaží se od něj získat informace o spolužácích, jen s ním mluví. Je vidět, že Šimona to uklidňuje. Později se k opravě přidává i Radek Mastný. Nejprve se snaží Jirku Hermana poslat pryč, ale Jirka se nedá. A tak nastává historický okamžik, kdy jsou Mastný s Hermanem v jedné místnosti kromě Šimona úplně sami a dělají společnou věc. 

Zdroj: TV Nova

Anička zařídila Skyler podnájem přímo nad bistrem. Má z toho obrovskou radost, protože bude mít vnuka přímo pod jednou střechou. Skyler si nemůže přát nic jiného. Má okolo sebe skvělé lidi, o které se může opřít. Franta zařídil jinou školku pro Chrise a krásně se o něj stará, Anička našla bydlení a Bára pomáhala s hlídáním, tedy dokud ji Chris nepokousal. O co větší starost Franta ukazuje, o to víc si Skyler uvědomuje, že udělala velkou chybu, když se s ním tenkrát rozešla. Stal se z něj úžasný chlap, o syna vzorně pečuje, zařídí, co je potřeba, je hodný a tohle všechno začíná Skyler docházet. Anička, které se Skyler svěřuje, pozorně naslouchá a zároveň Skyler varuje, že Franta byl tenkrát z jejich rozchodu hodně nešťastný. Chce jí tím dát najevo, ať se znovu nezkouší k němu vrátit? Navíc má Franta doma Báru, mají krásný vztah, tak proč to ničit kvůli nějakému rozmaru?

Adam a Jarka mají za sebou první společně strávenou noc a jedna z posledních věcí, kterou si stačili říct, než Jarka odešla domů, byla, že si napíšou. Uběhlo pár dnů a ani jeden z nich tomu druhému nepíše. Adam o Jarce vypráví Kristýně a ta ho nabádá, ať se Jarce ozve první. Jako chlap přece musí projevit více akce. A tak se Adam osmělí a Jarce napíše. Odpověď dlouho nepřichází, ale nakonec se Jarka ozve. S Adamem se chce znovu sejít. Adam by se však na setkání neměl moc těšit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text