Ulice 4086

Ulice 4086
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice se vrací po prázdninové pauze ve vysílání. Dnes startuje sedmnáctá sezona seriálu, jehož nové díly přinesou překvapivá vzplanutí, velká tajemství, nepříjemné karamboly i spoustu humoru.

Ulice se vrací po prázdninové pauze ve vysílání. Dnes startuje sedmnáctá sezona seriálu, jehož nové díly přinesou překvapivá vzplanutí, velká tajemství, nepříjemné karamboly i spoustu humoru. Tento týden se rozehrají příběhy Liškových, Peškových, Jany a jejích blízkých, Nyklových, Marečkových či Klímových. Přestože jsou prázdniny v plném proudu, v Ulici je stále rušno. Miloš dokonce zažije infarktovou situaci, jen co se vrátí z dovolené. Jeho první kroky povedou samozřejmě za Bedřichem, jenž stále dochází na radioterapii kvůli rakovině prostaty, kterou mu diagnostikovali v polovině května.

Léčba se na Bedřichově kondici bohužel podepisuje čím dál víc, takže Miloš i ostatní Bedřichovi blízcí mají najednou plné ruce práce s hašením jejích následků, a to doslova i v přeneseném slova smyslu... Co se stane? Kdo všechno a z jakých šlamastyk musí Bedřicha najednou zachraňovat? Přestože se jedná o vážné téma, díky Milošově svéráznému přístupu je podáno odlehčenou formou..

zdroj:

  • tv.seznam.cz