Taková moderní rodinka – Kde jsou herci z tohoto seriálu, který je celý na Netflixu, dneska? (2. díl)

Taková moderní rodinka – Kde jsou herci z tohoto seriálu, který je celý na Netflixu, dneska? (2. díl)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když v roce 2009 debutoval seriál „Taková moderní rodinka“, stal se téměř okamžitě hitem. Vtipná mockumentary se točila kolem většinou funkční rodiny a jejího života v Kalifornii. Seriál skončil v roce 2020 a byl následně vysílán na Netflixu, a tak bychom se mohli podívat, co dělají herci dneska.

Rico Rodruigez

Rico Rodriguez hrál Mannyho, syna Glorie a nevlastního syna Jaye. Předtím se objevil například v „ER“ a „iCarly“. Rodriguezovi bylo pouhých 11 let, když začal natáčet sitcom, a během následujících 11 let rostl před našima očima. Rodruigez po ukončení seriálu nemá další herecké plány. Momentálně je zaneprázdněný užíváním si života a sledováním velkých amerických sportovních akcí.

Nolan Gould

Nolan Gould hrál nejmladší Dunphyho dítě. Gould začal používat svou platformu pro politický aktivismus. Když se hnutí Black Lives Matter dostalo do popředí zájmu, napsal článek nazvaný „Šest tipů Nolana Goulda, jak být na chvíli spojencem“. Psaní je oblast, kterou by chtěl Gould v budoucnu dále prozkoumat. V karanténě bylo zrovna psaní článků, historek a příběhů jeho největším koníčkem. S herectvím ale neskončil, objeví se třeba v nadcházejícím filmu „Camp“.

 

Sarah Hylandová

Sarah Hylandová hrála Haley, nejstarší Dunphyho dítě. Hylandová vysvětlila, že se za ta léta hodně změnilo a že se během seriálu hodně naučila. „Taková moderní rodinka“ pomohla Hylandové udělat si jméno v Hollywoodu. Její plány do budoucna jsou pokračovat v hraní a věnovat se produkci – ale také si chce dát malou pauzu.

Ariel Winterová

Ariel Winterová se proslavila ztvárněním snaživé a inteligentní Alex, středního Dunphyho dítěte. Winterová nebyla hereckým nováčkem, když v 11 letech začala s „Takovou moderní rodinkou“ (svou první profesionální roli získala ve věku 5 let). Hrát Alex však pro Winterovou znamenalo velký zlom. Po ukončení seriálu je ale nejistá, co se v budoucnosti bude dít. Seriál jí dával jakousi jistotu a měla konkrétní plán, jak bude vypadat další den. Přesto se chce dále věnovat herectví.  

 

Aubrey Anderson-Emmonsová

Aubrey Anderson-Emmons si pravděpodobně nepamatuje dobu před seriálem „Taková moderní rodinka“ – byly jí pouze 4 roky, když byla obsazena do role Lily, kterou si adoptovali Cameron a Mitch. Pro Anderson-Emmonsovou nemohlo být rozloučení s „Modern Family“ snadné. Ale je vidět, že je otevřená novým projektům. Ve skutečnosti má sen předvést své dovednosti jízdy na koni v nějakém filmu. Také by ráda zkusila dramatičtější roli.

 

Zdroj: