Ilona Svobodová z Ulice miluje Francii a víno

Ilona Svobodová z Ulice miluje Francii a víno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ilona Svobodová se v životě nenudí. Ztvárňuje řadu divadelních i filmových rolí, dabuje, učí se francouzsky a cestuje. V Ulici ztvárnila Jitku Farskou, která řeší trable se svým nevěrným manželem Oldou. Stejně jako v Ulici, tak i v životě má herečka dvě děti.

 

 

 

Ilona Svobodová v Ulici trpí zálety svého manžela

Od Ilony Svobodové se má Jitka Farská z Ulice, co učit. Ilona Svobodová je akční žena, která se v životě opravdu nenudí. Hraje, dabuje, cestuje, učí se nové věci, vaří a do toho se věnuje rodině. Život si umí opravdu užít, což se o Jitce Farské, říct moc nedá.

Jitka Farská je už na začátku seriálu Ulice zužována nevěrou jejího manžela Oldy, který vlastní fitcentrum, kde o hezké klientky nemá nouzi. Místo, aby situaci řešila, manželovu nevěru tiše trpí. Pohár trpělivosti však i u Farských přetéká a Jitka s Oldou jdou od sebe.

V Ulici je Jitka Farská maminkou dvou dcer Lídy a Moniky. Pracuje v kosmetickém salonu, díky čemuž má kolem sebe spoustu kamarádek. Ilona Svobodová coby Jitka Farská v Ulici zažívá také potrat, stalking a únos. Na jednu postavu to je až příliš, že? Jitka Farská však představuje silnou ženu, kterou jen tak něco nepoloží. Přesto jí hlavně potrat syna Jeníčka bere vítr z plachet.

Jitka Farská tvořila od začátku v seriálu Ulice hlavní dějovou linku.

Aktuálně se v Ulici sice objevuje, už však hlavní děj jen doplňuje. Že by to Iloně Svobodové nějak vadilo, to se říct nedá. Ulici je vděčná, ale má i spoustu jiné práce.

Jaké zájmy má Ilona Svobodová mimo Ulici?

Kromě Ulice hraje Ilona Svobodová také v divadle a pracuje na vedoucí pozici na pražské konzervatoři. Její diář si na příliš volného místa opravdu nestěžuje.

Ilona Svobodová totiž není ženou, která by se ráda nudila. Pokud jí tedy mezi prací zbývá nějaký čas, chodí cvičit, vaří, učí se francouzsky. Za život byla dvakrát vdaná. Její druhý manžel jí však zemřel a Ilona Svobodová prožívala opravdu náročné období.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Představitelka Jitky Farské z Ulice je mimo jiné také odvážná. Po padesátce se jen tak sebrala a odjela na chvíli do Francie, kde se učila jazyk a obdivovala krásu této země. Ilona je také milovnicí dobrého vína a vkusného tetování. Tetováním se nebála ozdobit své tělo ani v pokročilejším věku.

Ráda vzpomíná na dětství u dědy a babičky

Ilona Svobodová byla jedním z dětí, na které rodiče kvůli své kariéry neměli příliš času. Čeho se nedočkala od vlastních rodičů, to jí dopřáli babička s dědou. Ilona na ně velmi ráda vzpomíná, hlavně na dědečka, který se i v pokročilém věku učil cizí jazyky.

Ilona Svobodová je velmi inspirativní ženou. Je důkazem toho, že život je tak barevný, jak si ho uděláte!

Zdroje: