Svatba ve třech: Příběh nevěsty, která si bere muže, kterého má ráda, ale až v kostele pochopí, jak chutná zamilování

Svatba ve třech: Příběh nevěsty, která si bere muže, kterého má ráda, ale až v kostele pochopí, jak chutná zamilování
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lesbická láska podaná s notnou dávkou romantiky tvoří kostru příběhu mladých žen a manžela jedné z nich, kteří se snaží vyrovnat se situací, která jim přinesla do vztahu zmatek. Ani jeden z nich nechce nikomu ublížit.

Romantika od začátku do konce

Svatba ve třech není úplně běžný milostný příběh. Poznáte příběh Rachel (Piper Perabo), která se vdává za svého dlouholetého přítele a snoubence Hecka (Matthew Goode). Oba mladí lidé jsou hlavně přátelé a jejich vztah pomalu dospěl do intimního vztahu. Mají se rádi a přejí si vzájemně vše dobré.

Svatbou to pěkně začalo

V kostele, během svatebního obřadu se na okamžik oči Rachel potkají s očima květinářky Luce (Lena Headey). Rachel v ten okamžik pocítí něco, co ještě nikdy nepocítila a je z toho zmatená. Po svatbě pozve Luce na večeři jako poděkování za skvělou svatební výzdobu, kterou ji mladá žena udělala. Při večeři Heck nadhodí, zda má Luce přítele a ta se upřímně přizná, že ji přitahují ženy. Rachel je ještě více zmatená z přitažlivosti, kterou vůči ženě má, a začne pochybovat o své sexuální orientaci, což ji přijde hodně šílené, protože až donedávna si byla jistá, že nic takového nebude nikdy řešit.

A tak se začíná rozvíjet příběh lásky, objevování a překvapení. Co víc si od romantické komedie přát.

Film velice milým způsobem zpracovává milostný příběh mezi dvěma ženami, které jsou zaskočené sílou vzájemné přitažlivosti, která je obě ovládá.

Obsazení zvláštního manželského trojúhelníku

Herečka Piper Perabo je v této roli naprosto dokonalá a působí to dojmem, že ji byla role vytvořená na míru. Matthew Goode v roli rozumného a tolerantního manžela celý příběh krásně doplňuje. V roli neodolatelné květinářky možná poznáte ambiciózní královnu z jedné fantasy ságy. Lena Headley zde má citů na rozdávání a je radost ji sledovat.

Autorem a režisérem snímku je málo známý Ol Parker a přestože dnes se s příběhy o homosexuálních vztazích roztrhl doslova pytel, film Svatba ve třech je starý 16 let a rozhodně byl točený pro samotný něžný a romantický příběh, a ne kvůli módním trendům. Divák kromě romantiky dostane i pěknou porci zábavy.