Stranger things 4 se blíží. Netflix zveřejnil detaily

Stranger things 4 se blíží. Netflix zveřejnil detaily
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak informoval server popbuzz.com, v roce 2022 se konečně dočkáme pokračování seriálu Stranger Things. Něco málo jsme se dozvěděli již nyní

Poslední řada nás nechala úplně ve štychu, protože jsme vůbec netušili, copak se stalo s Jimem Hopperem, ale v únoru minulý rok jsme viděli první trailer, ve kterém nám Netflix ukázal, že policejní šéf je celý a zdráv. V pozadí, ale slyšíme nějaké ruské popěvky a vidíme krutou mrazivou scenérii. Náš hrdina rozhodně není nadále v USA, ale v nějakém ruském pracovním táboře nebo vězení s výrazně zvýšenou ostrahou.

Ve druhém traileru z května 2021 se zaměřujeme na minulost Eleven, kde vidíme americké experimentální středisko pro děti s nadpřirozenými schopnostmi, ve kterém dělali na naší hrdince nejrůznější pokusy. Nevíme už ale, jestli to je nějaká reminiscence nebo se opět díky svým mocím vrací myšlenkami do minulosti, aby mohla zachránit Hoppera.

Poslední trailer, který se objevil před několika dny, již nám neprozrazuje tolik detailů jako dva předchozí – je spíše sentimentálního a informativního rázu. Především nám ukazuje scény z minulých sezón, pár krátkých úryvků z nové čtvrté řady, ale pro nás je nejdůležitější to, že se tam zazní ta nejdůležitější informace, která nás zajímá ze všeho nejvíce.

Víme také, že se v nové sérii objeví jedenáct nových postav. Jednu z nich zahraje známý herec Jamie Campbell Bower, kterého mimo jiné známe jako Jamese Herondala z filmu Mortal Instruments: Město z kostí z roku 2013. Rozhodně nesmíme také zapomenout na velice známou herečka Amebyth McNulty, kterou pravděpodobně znáte z jiné produkci na Netflixu, a tj. Anne s E na konci. Na další herce ve čtvrté sezóně se můžete podívat zde

zdroj: