Specialisté: Nový díl s názvem Perník se bude točit kolem minulosti kapitána Tomáše Berana

Specialisté: Nový díl s názvem Perník se bude točit kolem minulosti kapitána Tomáše Berana
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jana a Martin vyšetřují postřeleného muže v nemocnici. Když jdou do jeho bytu, náhodou tak objevují slušnou zásobu pervitinu a je jasné, že případ nebude úplně jednoduchý.

Tomáš Beran řeší mezitím záležitosti sahající do jeho minulosti a není to nic veselého. I on se dostane do kontaktu s pervitinem, se kterým obchoduje jeho dávný přítel. Obě dějové linky tak splynou v jednu. Tomáš se snaží chránit kamaráda, ale hodně riskuje, protože zamlčuje před kolegy spojitost s vyšetřovaným činem.

Jenže dlouho sólo akci neutají a šéf Strouhal si za ním zajde až domů, kde zjistí, že kryje kamaráda ze své brigády v Afganistánu. Vyšetřování je tak o něco jasnější a vezme rychlý spád.

seriálová postava Tomáš Beran, TV Nova

Postava Tomáše Berana se do vyšetřovacího týmu přidala jako poslední a kapitán Beran měl opravdu působivý nástup. Když vešel do kanceláře, našel tam ozbrojeného informátora, který mířil na jeho budoucí kolegy zbraní. Svou chladnokrevností udělal na ostatní dojem a zaskočil i útočníka, kterého odzbrojil. Jako bývalý vojenský policista dokázal odhadnout, jak moc je útočník schopný zbraň použít.

Jakub Erftemeijer (32) se narodil české matce a otci Nizozemci v Nijmegenu, odkud se rodina později odstěhovala do Prahy. Tam vystudoval Pražskou konzervatoř obor herectví, kde byl studentem ve skupině vedené Janou Preissovou a Jaroslavem Satoranským. Následovalo studium na DAMU, během kterého už účinkoval v řadě divadel. Kromě herectví se zkusil uplatnit i jako dramaturg, režisér či autor hudby.

Beran s kolegyní Šafářovou, TV Nova

Herec si seriál Specialisté vyhlédl jako zajímavý projekt, ale na první pokus mu to nevyšlo a roli mu vyfoukl Jiří Hána. Byl tenkrát hodně zklamaný. Nakonec, přestože neuspěl, zřejmě na tvůrce udělal dobrý dojem a byla mu nabídnuta role dalšího kriminalisty. Jiří Hána se tak stal jeho kolegou.

Tenkrát ještě neměl tušení, jak moc budou Specialisté oblíbení a u televizních obrazovek si je bude každý týden vychutnávat kolem 1,2 milionů diváků, čímž se dostanou ve sledovanosti do čela žebříčku.

Zdroj článku: