Skyler je zpátky a má novou tvář? Bude ji hrát Michelle Hansen

Skyler je zpátky a má novou tvář? Bude ji hrát Michelle Hansen
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulicí otřásla jedna důležitá změna, zpátky do děje se totiž vrací postava Skyler. Navíc její návrat není jedinou změnou, odlišná totiž bude i její představitelka.

Která z hereček se stane novou Skyler? 

Zajímá vás, proč k této změně došlo a proč Skyler bude hrát někdo jiný? Tak to jste tu správně, neboť přesně to se v tomto článku dozvíte! 

Pakliže jste dlouholetými fanoušky seriálu Ulice, tak vám jméno studentky Skyler van Ruyter rozhodně cizí není, avšak pokud jste podlehli kouzlu tohoto seriálu teprve nedávno, tak jste ji mohli zcela minout, neboť v seriálu působila v letech 2014 až 2016. Její představitelkou byla tehdy opravdu ještě mlaďoučká Sara Sandeva, jež se její role zhostila v celkem 64 dílech tohoto kultovního seriálu. 

Producenti Ulice se i při návratu Skyler na televizní obrazovky snažili do této role obsadit Saru Sandevu, nicméně bohužel neúspěšně, neboť původní představitelka Skyler má momentálně celou řadu osobních i pracovních povinností, a tak by se nedokázala vměstnat se svými časovými možnostmi do natáčecího harmonogramu Ulice. To je tedy odpověď na to, proč muselo dojít k přeobsazení této postavy. 

Sára Sandeva, bývalá Skylar ze seriálu Ulice, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto.cz

 Kdo je nová představitelka Skyler a co na ni říkají fanoušci? 

Novou tváři v Ulici se tak stane česká herečka s dánskými kořeny – Michelle Hansen. V minulosti se objevila kupříkladu v seriálu První republika. Pro televizní diváky se nicméně jedná o poměrně neznámou tvář, a tak role v Ulici pro ní bude doposud největší životní výzvou a možností jak se ukázat široké veřejnosti. 

Rozporuplné reakce vyvolala tato změna i ve facebookové fanouškovské skupině Ulice, kde zaznívaly takové názory, že by bylo lepší postavu vůbec nevracet, než ji takto přeobsazovat, či že Skyler v podání nové herečky bude dosti zvláštní, neboť diváci ji stále mají spjatu se Sarou Sandevou. I když nutno poznamenat, že obě herečky jsou si dosti podobné – to též mohlo být jedním z kritérií výběru, proč šanci dostala dosud prakticky neznámá Hansen. 

Zdroj článku: