Sestřičky Modrý kód: životy zdravotních sestřiček plné dobrodružství

Sestřičky Modrý kód: životy zdravotních sestřiček plné dobrodružství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Romantika, napětí, případy v nemocnici, dobrodružství, drama ve vztazích. Spojení všeho, co mají diváci na obrazovkách rádi. Rubava a její oddělení urgentního příjmu nám plní obrazovky v pondělí a ve středu na Primě. O čem seriál je?

Český televizní seriál z prostředí nemocnice, který volně navazuje na Modrý kód. Děj se soustřeďuje na životy sestřiček z urgentního příjmu. Objevují se zde problémy, se kterými se často setkáváme v běžném životě. Hádky i šťastné životy, nemoci, lásky, pevná přátelství a mnoho dalšího.

Na koho se můžeme těšit?

Hlavní roli získala Sabina Laurinová, která hraje vrchní sestru Mery. Vedle ní se bude objevovat mladá sestra Kateřina Kinská, kterou ztvárňuje Natálie Halouzková, vedle sestřiček v seriálu figuruje i zdravotní bratr Lukáš Hartman, kterého hraje Jan Nedbal. Poslední ze čtveřice, na kterou se seriál hlavně zaměřuje, je Míša v podání Adély Gondíkové.

Doktora Tomáška hraje Saša Rašilov, primáře Bojana ztvárňuje Jiří Štěpnička, dále se zde objevuje David Gránský, Ondřej Rychlý, Igor Chmela nebo Patricie Pagáčová, která hraje bufetářku Lauru.

Všichni milují svou práci, ale taky všichni řeší své rodiny, přátelé, radosti i strasti. Proto se setkáváme i s jejich příbuznými a nejbližšími, se kterými tráví svůj volný čas.

Seriál má zatím 23 epizod, všechny byly odvysílané v roce 2020. Každý díl nás na obrazovkách těší zhruba hodinu. Minulý týden se v jednom díle objevila i biatlonistka Gabriela Koukalová, na kterou se můžeme těšit i v dalších dílech.

Úvodní znělkou se stala písnička „Klidná jako voda“ od skupiny Jelen.