Pro divačky Ordinace v růžové zahradě 2: Je něco krásnějšího než pohled na Roberta Urbana s miminkem v náručí?

Pro divačky Ordinace v růžové zahradě 2: Je něco krásnějšího než pohled na Roberta Urbana s miminkem v náručí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Robert Urban se zařadil mezi nejkrásnější české mladé herce současnosti už rolí Freddyho Valenty v seriálu První republika. O několik let později se objevuje k velkému nadšení jeho fanynek i v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. A každou jistě zajímá, jak to teď má tento ženský idol v soukromí?

Jeho zjev mu sice předurčuje samé role svůdníků a lamačů ženských srdcí, nicméně v soukromí je herec Robert Urban, co se počtu žen týče, o mnoho skromnější. Žije ve spokojeném vztahu s dlouholetou přítelkyní, tanečnicí Andreou Kheilovou. Svatbu zatím sice neplánuje, ale nechá se překvapit, co mu budoucnost nachystá. Každopádně miminko v náručí by mu hodně slušelo. 

 

 

Do Ordinace v růžové zahradě 2 s chutí naskočil jako lékař Daniel Zach a splnil si tím i svůj sen stát na place po boku Petra Štěpánka, kterého jako dítě zbožňoval a obdivoval coby Jiříka v pohádce Zlatovláska. Nadšený je také z toho, že pro něj Ordinace neskončila. Po prázdninách ho budou moct, hlavně dámy, znovu hltat na obrazovce, tedy na portálu Voyo.cz, kde se bude Růžovka dál vysílat. Svůj boj o Mariku sice zatím v posledních odvysílaných dílech prohrál, ale ručník do ringu ještě úplně nehází. "Trošku líto mi to bylo, ale pokud diváci vydrží, tak uvidí, jestli se to třeba ještě nezmění. Mám hroznou radost z toho, že se bude točit dál, protože to vypadalo, že Ordinace opravdu skončí, ale diváci si o pokračování řekli. Každopádně budu Marice fandit ve StarDance," prozradil Robert Urban serveru Super.cz.

 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zdroj: