Regé-Jean Page končí v Bridgertonových, jak se budou seriálové osudy odvíjet dál?

Regé-Jean Page končí v Bridgertonových, jak se budou seriálové osudy odvíjet dál?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanynky seriálového hitu Bridgertonovi jsou zklamané. Ústřední krasavec Regé-Jean Page se v druhé sérii už neobjeví. Kolem koho se bude seriálový hit Netflixu točit v nadcházejících epizodách?

Regé-Jean Page končí v Bridgertonových

Do pohledného vévody z Hastingsu se divačky zamilovaly. A to i přesto, že postava Simona Bassetta je mnohým trnem v oku – kvůli historické nepřesnosti i zjevné snaze o politickou korektnost. Kritikům nahrává i zjevná naivita celého díla.

Teď však tvůrci oznámili, že v pokračování už se Regé-Jean Page jako vévoda neobjeví. Samotný herec ostatně v minulosti avizoval, že je pro něj seriál pouze sezónní záležitostí. Jeho postava měla předem naplánovaný vývoj. Přispěla k tomu, aby se osudy rodiny Bridgertonových mohly začít rozvíjet a jakmile svou úlohu splnila, nastal čas dát prostor dalším hrdinům.

Proslýchá se přitom, že tvůrci o něj ve druhé epizodě přece jen stáli. Měl se objevit jako hostující hvězda ve tří až pěti epizodách. Za každou z nich mohl zinkasovat až 50 000 dolarů. Ani lukrativní nabídka ho však k návratu nepřesvědčila.

Údajně to mělo být proto, že v seriálu celkově herec dostal jen malý prostor. Navíc jeho pracovní diář je dostatečně nabitý jinými projekty. Jistou už má například roli ve filmu The Gray Man nebo Dungeons & Dragons.

Kdo nahradí fešného vévodu

Fanynky však nemusejí být zklamané. Ústředním hrdinou druhé série Bridgertonových se stane Jonathan Bailey alias Anthony Bridgerton. Atraktivní herec si se svým předchůdcem nijak nezadá. A o milostné scény v seriálu není nouze. Dá se tak očekávat, že je do scénáře vepíšou scénáristé i této postavě.

Minimálně jedno zklamání však na fanynky čeká: Přestože tvůrci seriálu Jonathanovi pošlou do náruče jistě nejednu krásku, herec v soukromí dává přednost mužům. Ač se o jeho orientaci ví, o svém milostném životě se jinak herec příliš nešíří. Novináři tak jen spekulují nad tím, s kým aktuálně slavný krasavec prožívá příjemné chvíle.