Co odhalili Přátelé: Zase spolu? Schwimmer nenáviděl opičáka a miloval Jennifer Aniston

Co odhalili Přátelé: Zase spolu? Schwimmer nenáviděl opičáka a miloval Jennifer Aniston
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sedmnáct dlouhých let čekali fanoušci na návrat legendární šestice přátel. Do té doby se všichni v jedné místnosti setkali pouze jedinkrát. Nyní se sešli ve speciálu a zavzpomínali na ty nejlepší okamžiky z natáčení.

Doplněni hvězdami jako Lady Gaga, Justin Bieber nebo David Beckham 

Přátelé: Zase spolu naleznete od 27. května na streamovací platformě HBO Max, v našem případě na české alternativě HBO Go. Zprvu to vypadalo, že se bude jednat o další epizodu. Produkce ale přistoupila k formátu vzpomínkové talk-show. Všech šest hrdinů se znovu setkalo v legendární hale 24 studií Warner Bros. Stejně jako v epizodě Sázka do loterie (The One with the Embryos) si zahráli Rossův kvíz, moderátor James Corden je vyzpovídal, setkali se s dalšími známými tvářemi ze seriálu a divákům byly také úplně poprvé prezentovány některé záběry ze zákulisí. 

Chandler promluvil o svém strachu 

Herec Matthew Perry (Chandler Bing) se poprvé otevřel ohledně strachu, který po celých deset let natáčení zažíval. Již dříve bylo známo, že Perry trpěl závislostí na lécích a přiznal, že si téměř nepamatuje natáčení třetí až šesté série. Zatímco si ostatní chválili, jak je publikum naplňovalo, Perry trpěl úzkostmi při pomyšlení na to, že se diváci nezasmějí jeho vtipu. Ani svým hereckým kolegům nikdy neprozradil, že každý den žil ve strachu, že se publikum nad jeho výstupem nebude bavit. 

Ross nenáviděl jeho opičáka 

V první sérii stála po boku Davida Schwimmera (Ross Geller) opice Marcel. I na něho přišla řeč, Matt LeBlanc (Joey Tribbiani) na Marcela vzpomínal jako na milé zvíře, pak ale poukázal na to, že Schwimmer takové nadšení nesdílel. Opice skutečným jménem Katie působila mimo kamery skutečný chaos. Jednou dokonce došlo k incidentu, kdy se rozhodla vyšplhat po lešení až ke stropu a natáčení se tím zdrželo o hodinu a půl. Navzdory tomu, že se jednalo o velmi dobře cvičené zvíře, i standardní natáčení s ním trvalo o mnoho déle. Mezitím navíc opice spokojeně svačila červy přímo na Schwimmerově rameně, aby si potom mohla otřít ruce o hercovy vlasy. 

Chemie mezi Rossem a Rachel byla skutečná 

Ptáte se, jak je možné, že příběh Rosse a Rachel působil na televizních obrazovkách tak skutečně? Nyní již víme, že to totiž skutečné bylo i mezi herci. Od začátku k sobě oba herci vzájemně cítili náklonost. "Byli jsme jako dvě míjející se lodě, vždycky měl někdo z nás partnera, což jsme respektovali, nikdy jsme tu hranici nepřekročili,“ vysvětlovat Schwimmer. Podle slov Jennifer Aniston se tak jejich vzájemné city promítly do postav Rosse a Rachel. 

Zdroje: