V čem hráli protagonisté Rachel, Monicy, Phoebe, Joeyho, Chandlera a Rosse kromě Přátel?

V čem hráli protagonisté Rachel, Monicy, Phoebe, Joeyho, Chandlera a Rosse kromě Přátel?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Známe je hlavně jako nerozlučnou partu ze seriálu Přátelé. Ačkoliv jim tento seriál přinesl největší slávu, zkusili si herci i plno jiných, zajímavých rolí. Pojďme se společně podívat, v čem jsme mohli vidět Jennifer Aniston, Davida Schwimmera a další.

Jennifer Aniston 

Představitelka Rachel, Jennifer Aniston to kromě kolegů z přátel nejvíc na place klape s Adamem Sandlerem. Mezi nejznámější komedie, ve kterých si společně zahráli patří například Zkus mě rozesmát, nebo Vražda na jachtě. Kromě toho se objevila například v oblíbených komediích Millerovi na tripu a Šéfové na zabití. Jennifer ani po ukončení Přátel neměla o práci nouzi. 

Lisa Kudrow 

Ani tato herečka, která ztvárnila roli Phoebe neměla s hledáním nového angažmá žádný problém. Ačkoliv v jiných filmech a seriálech nebývá tak vidět, jako její kolegyně Jennifer Aniston, zahrála si mnoho zajímavých rolí po boku dalších známých hvězd, například s Robertem De Nirem ve filmu Přeber si to, nebo vedle Johna Travolty v komedii Šťastná čísla. 

Courtney Cox 

Mezi nejznámější role protagonistky Monicy patří kromě reklamy na tampóny například snímek Ace Ventura: Zvířecí detektiv, ve kterém hrála po boku Jima Carreyho. Nejvíce se ale stále věnuje televizním seriálům, a to dokonce i jejich režii. Kromě Přátel jsme ji mohli spatřit například v seriálech Dirt a Město žen. 

David Schwimmer 

Představitel Rosse patří z pánského obsazení Přátel k těm více vytíženým. Nejvíce zářil v komediálním projektu Malá Velká Británie a ve válečném seriálu Bratrstvo neohrožených. Neúčinkuje ale pouze v seriálech, na svém kontě má i řadu úspěšných filmů, například Nula od nuly pojde a mnoho dalších. 

Matthew Perry 

S tím, jak skvěle zahrál postavu Chandlera Binga měl Matthew dobře nakročeno k tomu stát se superhvězdou. Jeho kariéru sice trochu zbrzdily problémy s alkoholem, dokázal se s tím ale vypořádat a má za sebou mnoho zajímavých rolí. Nikdy v sobě nezapřel přirozeného komika, a tak si zahrál v mnoha amerických komediích, například v úspěšném filmu Zmatená duše. 

Matt LeBlanc 

Po ukončení přátel pokračoval Matt v roli Joeyho ve stejnojmenném seriálu, očekávaný úspěch se ale příliš nedostavil. Matt se stále točí hlavně okolo televizních seriálů, až do roku 2020 hrál hlavní roli v seriálu Man with a Plan, moderoval ale také oblíbený pořad Top Gear. 

Zdroj: