Poslední červencový pátek: jaké filmy a pořady televize divákům nabídne?

Poslední červencový pátek: jaké filmy a pořady televize divákům nabídne?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někteří si v práci vzali dovolenou, někteří si užívají někde u moře, ale jsou mezi námi i takoví, kteří jdou i v pátek do práce. Pro ty je zde večer plný odpočinku. Nachystejte si něco dobrého k jídlu a pití a užijte si trochu klidu u televize.

Co ste hasiči

Ano, většina z nás si všimne té hrubky, ale je to tak schválně. Jedná se o nový komediální český seriál. Jeden z místních dobrovolných hasičů je během zásahu zraněn. Svůdník Eda začíná natáčet reportáže o obětavých a velmi skromných hrdinech. Říkáte si proč? Pomohla tomu půvabná televizní reportérka, která ho okouzlila svým šarmem. Na další příběhy hrdinů se můžete podívat na televizní stanici Nova.

Máme rádi Česko

Oblíbený zábavný pořad, který sleduje mnoho českých diváků. Jak už je zvykem, kapitáni se nám nemění, bojují proti sobě Jakub Prachař a Vojta Kotek. Dalším člověkem, který se nám nemění, zůstává moderátor Libor Bouček. Pánskou trojici nám doplní šéfkuchaři Přemek Forejt a Zdeněk Pohlreich, tanečnice Eva Krejčířová, modelka Klára Vavrušková, herec Petr Vágner a operní pěvkyně Dagmar Pecková. Který tým tentokrát vyhraje a bude mu přát štěstí?

Lorax

I pro děti se něco najde. Animovaný film o dvanáctiletém Tedovi, který žije ve Všechnovsi. Jedná se o město, které funguje velmi uměle, všechno je totiž na dálkový ovladač. Pokud chcete, aby květina kvetly jako na jaře, stačí zmáčknout tlačítko a je hotovo. Pokud chcete stromy bez listí a na větvích nánosy sněhu, uděláte to samé. Lidé, kteří tady bydlí už zapomněli na to, jak vypadá opravdová příroda. V příběhu se ale objeví i láska. Změní se ve městě něco nebo se budou všichni procházet kolem plastových věcí?

Podivní žraloci: Největší hity

Kdo má rád dokumentární filmy, je na správném místě. Snímek popisuje hlubiny světových oceánů, které jsou domovem hned několika nejrůznějších druhů žraloků. Setkat se můžeme s kladivounem, žralokem velrybím nebo žralokem grónským. Co nového se dozvíte?

Zdroje: