Pohodové letní dojáky. Který si dáte vy?

Pohodové letní dojáky. Který si dáte vy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V létě si prostě někdy člověk nechce lámat hlavu nad nesmrtelností brouka. A letos už vůbec ne. Dopřejte si pořádnou dávku letní pohody, romantiky, dojáků, prostě letních oddechovek, které z vás Einsteina rozhodně neudělají, ale po jejich zhlédnutí můžete jít s klidem spát.

Určitě, možná (2008)

Jestli jste hltali seriál Jak jsem poznal vaši matku a celou dobu jste přemýšleli, kdo že ta tajemná žena je, tak dnes to zvládnete během jednoho večera. Ryan Reynolds vypráví své dceři příběh o tom, jak vlastně poznal její matku. Vtip spočívá v tom, že změnil její jméno, takže vy i dcera tak musíte hádat, která z nabízených dam to ve skutečnosti bude. Bude to Rachel Weisz, Elizabeth Banks, nebo Isla Fisher? Počkejte si, až si užijete dnešní pohodu u telky.

Láska a jiné závislosti (2010)

Anne Hathaway se objevila ve snímku režírovaném Edwardem Zwickem. Tu posadili do role nemocné a zdeptané krásky, kterou potká Jake Gyllenhaal. Tento namyšlený frajírek a sukničkář, který prodává ve velkém léky lékařům, se ve společnosti půvabné Anny najednou změní a začne se zajímat o osudy lidí trpící Parkinsonem. Dojemný příběh, který si rozhodně nesmíte nechat ujít.

Pěkně blbě (2017)

V originále The Big Sick od režiséra Michaela Showaltera představuje Kumaila Nanjianiho, kterému se před lety obrátil život vzhůru nohama. Jeho přítelkyně, kterou si zahrála Zoe Kazan, upadla do kómatu. On od té doby tráví večery v nemocnici, kde se setkává i s jejími rodiči. A abyste si nemysleli, že se jedná o nějaký propadák, tak pozor – tento film byl v roce 2018 nominován na Oscara za nejlepší původní scénář. Třeba se vám ve filmu zalíbí i hudba od The Bird And The Bee. V Americe snímek vydělal na 50 miliónů dolarů.

Už víte, co si dnes večer dáte vy? Nachystejte si kapesníčky a hurá do sledování!