Zajímá vás, kolik berou herci ze Slunečné?

Zajímá vás, kolik berou herci ze Slunečné?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stát se známým hercem je určitě práce snů. Sice za tím vším stojí více práce, než si někdo může myslet, peníze jsou však pohádkové. Mnoho lidí by určitě toužilo po životě celebrity a mít peníze, slávu, úspěch a uznání.

Pojďme se v tomto článku podívat pod pokličku oblíbeného seriálu Slunečná. Kolik si vlastně jeho účinkující vydělají?

Stát se hercem může být opravdu splněný sen. Přece jen... Kdo by nechtěl žít život v pozlátku a mít tisíce fanoušků? Hercům zde zmíněným se toto podařilo a vydělávají opravdu pěkné sumy. Všichni zde zmínění patří však mezi velmi známé herce a často vystupují v talk shows nebo hrají v dalších seriálech či filmech. Někteří dokonce účinkují v divadle.

Dana Batulková

Dana hraje v seriálu Lídu Vackovou a vydělá si za jednu epizodu 17 000 Kč. Při 8 natáčecích dnech to činí 136 000 Kč měsíčně.

Lukáš Langmajer

O něco hůře je na tom Lukáš Langmajer, který hraje roli Viléma. Ten si vydělá 16 000 Kč za jednu epizodu.

Tereza Brodská

Tereza Brodská účinkuje v seriálu slunečná jako Jana Kratinová a za jednu epizodu si přijde na 17 000 Kč. Při 7 natáčecích dnech si tak vydělá 119 000 kč.

Eva Holubová

Šedesátiletá herečka si za jeden natáčecí den vydělá 17 000 Kč.

Eva Holubová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Lucie Benešová

Představitelka Rózy si vydělá za jeden natáčecí den 16 000 Kč. Při 7 natáčecích dnech v měsíci si tak vydělá 112 000 Kč.

Barbora Jánová

Barbora hraje Sylvu Popelkovou, která patří k trochu lstivým postavám, ale v seriálu Slunečná se objevuje velmi často. Během 15 natáčecích dnů si vydělá 150 000 Kč. 

Jak jsou na tom hlavní hvězdy?

Co třeba taková Týna s Jankem? Hlavní postavy patří často mezi nejlépe placené, přece jen odvádějí hlavní práci a fanoušci si seriál nejčastěji spojují právě s těmito herci. Pojďme se na ně podívat.

Eva Burešová, která hraje Týnu Popelkovou, si za jedno natáčení vydělá 16 000 Kč. Eva by si měla vydělat za měsíc 192 000 Kč.

Marek Lambora si také přijde na pěkné peníze, a to konkrétně na 15 000 Kč, což dělá v přepočtu 165 000 Kč měsíčně.

Seriál Slunečná si získal velkou přízeň a také vysokou sledovanost. V průměru každý díl vidí více než 1 milion diváků. Jak si můžeme všimnout, pro herce je účinkování v tomto seriálu doslova zlatý důl a přijdou si na opravdu pěkné peníze. 

 

Na následujícím videu se můžete podívat, jak je ohodnocen zbytek herců. Můžeme si však všimnout, že finanční ohodnocení herců je srovnatelné.

 

Zdroj: