Peče celá země 2 a semifinále pohledem soutěžících i diváků

Peče celá země 2 a semifinále pohledem soutěžících i diváků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Semifinále pořadu Peče celá země 2 přineslo pro mnohé diváky překvapivé vyřazení Markéty, které spousta z nich nese s nelibostí. Podívejte se, jak toto kolo vnímali soutěžící, a porovnejte své názory s míněním ostatních diváků.

Měla místo Markéty podle diváků radši vypadnout Martina?

Martině se dařilo udržet v soutěži až do posledního kola, i když se to teď spoustě diváků nelíbí. Už po 8. díle se na svém účtu na Instagramu pozastavila nad tím, kolik závisti a nepřejícnosti v některých lidech je. Nejspíš jí chodí vzkazy o tom, že se za ni její rodina musí stydět a spousta dalších nevybíravých urážek.

Markétě se po vyřazení ulevilo

Jak zaznělo už na konci samotného pořadu, Markéta byla za své vypadnutí ráda a těšila se domů k rodině. Cítí se být spíš pekařkou než cukrářkou a stávající výzvy na ni byly už náročné. Své fanoušky uklidňovala i na sociálních sítích s tím, že největší štěstí má právě ve své rodině.

Jak semifinále a postup do finále prožívaly Jana a Lucie?

Lucie musela při zkoušení dortu s překvapením pro kreativní výzvu upéct čtyři dorty, než se trefila do správné velikosti srdíček uvnitř. Právě dorty ovládá ze všeho nejvíc. O to větší měla radost, že jí vše vyšlo a mohla zavolat své rodině a pozvat ji na finále. Natáčení pořadu jí dalo impulz, aby začala se svou vlastní cukrářskou výrobou.

Jana shrnula celé své působení v soutěži. Dokonce přemýšlela o tom, že do pořadu nenastoupí. Ale jakmile se rozhodla, věnovala pečení každou volnou chvíli. Jejím cílem bylo nevypadnout v 1. díle. Protože jde do finále, tuto laťku dávno překonala, a dokonce se několikrát stala pekařem týdne.

Kdo nakonec vyhraje?

Přestože diváci na sociálních sítích soutěže i v diskuzích pod články výrazně volali po vypadnutí Martiny, nedočkali se. A tak teď hromadně vyjadřují svá přání vítězství pro Janu a Lucii. Faktem je, že právě tyto dvě soutěžící se daly na cukrářskou dráhu profesionálně, zatímco Martina se po mateřské vrátila do práce na úřad a peče jen pro rodinu a známé. Její vítězství by proto bylo velmi překvapivé a větší šance mají rozhodně Lucie s Janou.