Patricie Pagáčová z Ulice opět usedne do poroty Česko Slovenské SuperStar. Jaké pocity má v roli porotce a jakou radu dává soutěžícím?

Patricie Pagáčová z Ulice opět usedne do poroty Česko Slovenské SuperStar. Jaké pocity má v roli porotce a jakou radu dává soutěžícím?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již za pár dnů odstartuje zbrusu nová řada populární pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. Za naleštěný stůl porotců usedne stejná pětice jako loňský rok. Diváci se tak opět mohou těšit na tyto osobnosti: Pavol Habera, Marián Čekovský, Leoš Mareš a dámy Patricie Pagáčová a Monika Bagárová.

Stejně jako ostatní členové si natáčení užila i maminka několikaměsíční dcerky Bibiany, Patricie Pagáčová. Mnozí diváci si možná položí stejnou otázku jako loňský rok. Proč byla zrovna Patricie Pagáčová vybraná do poroty pěvecké soutěže, když není zpěvačkou? 

Koncept tvůrců SuperStar byl již loňský rok takový, že chtěli jedno místo porotce obsadit někým, kdo se na soutěžící bude dívat z pohledu diváka, laika, a kdo se pohybuje ve světě showbyznysu. Patricie si tedy splnila svůj dívčí sen, kdy seděla před obrazovkou televize, sledovala minulé ročníky SuperStar a hodnotila, kterého soutěžícího by pustila a nepustila dál. Sama ale přiznává, že ve skutečnosti není tak jednoduché říkat NE. 

 

Samotná Patricie by si soutěžit v SuperStar netroufla. Zdravě sebekriticky přiznává, že jako většina herců zpívá celkem dobře, ale rozhodně to není na finále v takové soutěži. Co by ale doporučila těm talentovanějším a šikovnějším zpěvákům, prozradila v rozhovoru na tiskové konferenci TV Nova.

„Nesnažit se zaujmout na sto procent. Pokud ten hlas a to charisma, pokud tam jsou ty věci, který tam mají být, tak projdete. A pokud tam nejsou, tak se můžete stavět na hlavu a dělat cokoliv, a neprojdete. Takže prostě být sám sebou, být přirozenej a nehrát si na nic.” 

Zdroj: