Rozeznali byste známé osobnosti z oblíbených seriálů Ordinace v růžové zahradě, Modrý kód a dalších, kdyby se před vámi objevily se zakrytým obličejem?

Rozeznali byste známé osobnosti z oblíbených seriálů Ordinace v růžové zahradě, Modrý kód a dalších, kdyby se před vámi objevily se zakrytým obličejem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se zamyslíte nad tím, jaké tváře jste v posledních měsících vídali v ulicích, možná si sami pro sebe odpovíte – žádné. Všechny tváře nosily roušky či respirátory. A třeba jste potkali i nějakou známou tvář, a ani o tom nevíte. Poznali byste vůbec celebrity zahalené pod rouškovou či respirátorovou plachetkou? Pojďme se s pár nápovědami přesvědčit.

1. Oblíbená česká herečka, hrála dětskou lékařku v Ordinaci v růžové zahradě, která v seriálu bohužel zemře na selhání jater. Ve skutečnosti má dvě dospělé děti, které jsou mediálně rovněž známé, a které má společně s dalším známým hercem. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

2. Tato mladá dáma je rovněž oblíbenou herečkou. V televizi jsme si mohli převážně vidět v seriálech produkovaných televizí Nova. Ztvárnila například produkční Vandu v Dokonalém světě. Se svým seriálovým kolegou moderuje pořad o stylovém bydlení na programu České televize. 

  Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

3. Neohrožený seriálový hasič se svou skutečnou manželkou. Jeho sestra je také herečkou a zahráli si společně v jednom z nejoblíbenějších seriálů. Tento herec rád vaří a uvádí kutilský pořad. 

  Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

4. Na společné fotce v titulku článku se sešli jak herci a herečky, tak i jedna zpěvačka. Jedna z hereček si zahrála zdravotní personál v Modrém kódu a druhá zase právničku v Ordinaci v růžové zahradě, která nějaký čas žila s postavou Davida Suchého. Na fotografii se rovněž nachází její skutečná dcera. Jediným mužem, který snímku kraluje, je „božský Lumír”. Kruh uzavírá právě zmíněná zpěvačka, která má hlas ostrý jako břitva a v Libyi navštěvovala jako dítě americkou klášterní školu. 

Jak vaše hádání dopadlo? Níže naleznete odpovědi. 

  1. Dana Batulková
  2. Jana Stryková
  3. Petr Rychlý s manželkou Janou Rychlou
  4. Zleva Lucie Zedníčková, Marcela Březinová, Mojmír Maděrič, Amelie Pokorná   Zedníčková, Bára Fišerová 

Zdroj:

  • autorský text