Ordinace v růžové zahradě – jak dopadne náš milostný trojúhelník a zraněná Táňa?

Ordinace v růžové zahradě – jak dopadne náš milostný trojúhelník a zraněná Táňa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nebezpečné hry, nová láska, operace a řízení auta pod vlivem alkoholu. A k tomu všemu nesnesitelný Dan. To všechno se nyní odehrává v oblíbeném seriálu. Jaké novinky nás čekají?

Patrik nebo Dan?

Na různých sociálních sítí si fanoušci na Dana stěžují, někteří ho nemůžou vůbec vystát. Stále dělá nějaké podrazy, lže a vymýšlí si. V nemocnici nastala výjimečná situace, holčička musí na operaci, jenomže nemůžou sehnat žádného operatéra. Bibi, která má příslužbu, se nemohou dovolat, Dan je mimo Kamenici a Patrik si dal jednoho panáka. I přes to ale jede do nemocnice, cestou píchne, proto musí dobíhat. Operace dopadla skvěle, ale nakonec se objeví Dan a nahlásí ho policii. Jak je v tom všem zapletená barmanka Klára? Dá přednost pravdomluvnosti nebo prestižnímu místu zdravotní sestry?

Dokáže konečně Bibi rozpoznat, kdo je pro ni ten pravý? Dozví se pravdu o své autonehodě? Kdo v tu osudnou dobu vlastně řídil? Každý by to nejspíš přál Patrikovi, jenomže díky naschválům Dana mu to vůbec nevychází. Navíc má odjet do zahraničí. Kdo tedy zvítězí?

Vojta už to nedává

Skloubit dvě práce dohromady je velmi náročné, navíc, když jedna z nich je medicína. V baru U Čerta už mu dochází síly, Marek musel kvůli své práci skončit, chybí mu barmanka a kuchař utekl. Na jednoho člověka je to už příliš. Jak mu pomůže kamarádka Radka? Zůstane vůbec kamarádkou nebo se nám tvoří další pár?

Táňa stále bojuje

Nesnesitelné bolesti, různá zranění a strach o miminko. Tohle musí prožívat doktora Táňa Márová, kterou unesl drogový dealer Foldýn. Jeho bratr, který podstoupil náročné operace, je v kritickém stavu. Pokud má být Táňa v pořádku doma, musí se primář Mára postarat o to, aby se uzdravil.

Aby toho nebylo málo, přichomýtne se k tomu i Hanák, který Foldýna začne sledovat. NA tento popud mu ale Foldýn vyhrožuje, když Petrovi pošle fotky jeho syna, jak jde ze školy. Ví, kde bydlí, proto se musí Hanák rozhodnout. Dá od toho ruce pryč nebo se nenechá zastrašit?

Zdroj: