Ordinace v růžové zahradě 2 opět startuje – jaké novinky si pro nás seriál připravil?

Ordinace v růžové zahradě 2 opět startuje – jaké novinky si pro nás seriál připravil?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jako každý rok před prázdninami zahájila Ordinace dvouměsíční pauzu. Událo se toho hodně. Původně měl seriál skončit, ale na naléhání diváků a fanoušků bude pokračovat. Jak dopadne dvojice Bibi a Patrik? Co primář Mára s Táňou? Otázek a očekávaných odpovědí je mnohem víc.

Márovo pití a nevěra?

Po nemocnici kolují informace, že velké problém s pitím má primář Mára. Jak už to tak ale bývá, když se člověk napije, dělá pak věci, které by normálně neudělal. Bude Táně nevěrný? A jakou roli v tom bude mít Márova bývalá žena Darina?

Doktor Hanák se mu snaží předat několik dobrých rad, protože on sám je vyléčený alkoholik a ví, co to obnáší. Jak se ale na nevyžádané rady bude primář tvářit?

Čtěte také: Které postavy Ordinace v růžové zahradě si prošly rakovinou a jak tato nemoc ovlivnila život jejich představitelů?

Vojta a Radka nebo nová příchozí Sandra?

V posledním díle Radku doslova ukradl od oltáře. Ta si měla vzít známého fotbalistu Rosiče, ale svatba z rozumu není jako svatba z lásky. Jak tento zamilovaný pár dopadne? Zamíchá kartami nová kolegyně Sandra?

Čtěte také: Pro divačky Ordinace v růžové zahradě 2: Je něco krásnějšího než pohled na Roberta Urbana s miminkem v náručí?

Hanákovi jsou kompletní

Ke konci určitě všichni zaregistrovali, že záchranářka Zita s doktorem Hanákem čekají miminko. Herečka se vyjádřila, jaké to je natáčet s malým človíčkem. „No s miminkem je to vždycky trošku takové komplikovanější. Mně je těch miminek tak jako líto no. Když se ten záběr točí delší dobu, tak pak začnou být třeba nervózní nebo něco nebo už začnou plakat a chtějí maminku, tak já to tak vždycky těžce nesu.“ řekla Jana Holcová v rozhovoru pro Nova Plus.

Ordinaci můžete sledovat na Voyo už od 2. září.

Zdroje: