Milovnice jižní Evropy, temperamentní Jana Holcová z Ordinace v růžové zahradě 2: Které město je jejímu srdci nejbližší?

Milovnice jižní Evropy, temperamentní Jana Holcová z Ordinace v růžové zahradě 2: Které město je jejímu srdci nejbližší?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jana Holcová je dlouholetou členkou Dejvického divadla a jako Zita Drábová působí již několikátým rokem v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, což pro ni, coby převážně divadelní herečku či umělkyni podílející se spíše na kratších projektech, byla nová zkušenost. Se svou postavou má i pramálo společného. Co vlastně ráda dělá Jana Holcová v soukromí, které město miluje a na jaký zážitek z natáčení Ordinace nikdy nezapomene? A jak to bude s postavou Zity Drábové dál?

Herečce Janě Holcové se nedá upřít osobitý ženský šmrnc. Sálá z ní navíc neuvěřitelná energie a temperament. Když nemusí a zrovna se jí nechce, tak nejraději nedělá nic. Možná proto tolik miluje Itálii a vše italské. Obzvlášť Řím je její srdcovou záležitostí. Proto se sem letos vydala na zaslouženou dovolenou. Podívejte se, jak si užívala krásy země, kterou mimo jiné vystihuje výraz „dolce far niente” neboli „sladké nicnedělání”.

Janu Holcovou mohli diváci vidět již v jiném seriálu televize Nova, a to byl Dokonalý svět. Zde ztvárnila roli vizážistky. Nyní hraje šéfku záchranné služby kamenické nemocnice. Jedné fanynce na Instagramu dokonce prozradila, že v Ordinaci v růžové zahradě 2, která se bude vysílat na platformě Voyo.cz, bude pokračovat coby Zita Drábová dál. Na jakou scénu z tohoto seriálu Jana Holcová nikdy nezapomene? „Nedávno jsme točili scénu, kdy jsme v terénu museli amputovat nohu. Tu postavu hrál mladý muž, sportovec, který reálně o nohu přišel. Okolnosti a způsob, jakým se vše událo, pro mě byly velmi silné a šokující.”

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zdroj: