Ordinace v růžové zahradě 2: Komu hrozí vězení, kdo se nabourá v autě a jaká tajemství skrývá nový lékař

Ordinace v růžové zahradě 2: Komu hrozí vězení, kdo se nabourá v autě a jaká tajemství skrývá nový lékař
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Půjde gynekolog Čestmír Mázl do vězení? Jak se bude dařit novému doktorovi na pediatrii? Dočkáme se zásnub, ale zaměstná nás také strach o život. Co nám přinese nový díl tohoto seriálu, který můžeme zhlédnout 4. března od 20:20 na televizi Nova?

Dávný útok na Martina Brabce

Kdo za něj tedy bude obviněn? Stráví Čestmír Mázl několik let ve vězení, i když zločin nespáchal? Nebo se to na Darka Vágnera provalí a ponese za to celou zodpovědnost? Martin se po soudu opije v baru u Lucky, kde se trošku rozpovídá. Zmatená Lucie ale nic nechápe. Dočkáme se spravedlnosti?

Darkovi už dochází nervy, nyní už bývalá kamarádka Dorka ví, jak vše bylo, proto ho vydírá. Kvůli své špatné finanční situaci ho žádá o další peníze. Jak celá tahle zapeklitá situace nakonec dopadne?

Žádost o ruku

Na stará kolena si chce Eduard Valšík zopakovat svatbu s Bělou. Zásnuby bohužel nevyjdou na první pokus, Eduard totiž prstýnek nechá na nočním stolku v Praze, kde podstoupil těžkou operaci srdce. Bibi se nabídne, že pro prstýnek zajede. Po cestě zpět má ale nehodu a skončí i s autem v rybníku. Naštěstí se jí nic vážného nestane, ale zásnuby tedy padnou. Kdo se stane jejím zachráncem?

Premiant třídy na kamenické pediatrii

Daniel Zach. Nové jméno, se kterým se od teď budeme setkávat stále častěji. Spolužák ředitele Patrika se uchází o místo na pediatrii, Patrik se za něj přimluví, ale neví, že za něj bude muset žehlit hodně věcí. Co se pod pláštěm nového doktora ukrývá?