Ordinace v růžové zahradě 2 – díl 1015 (Cukr): Co nového díl přinese?

Ordinace v růžové zahradě 2 – díl 1015 (Cukr): Co nového díl přinese?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý čtvrtek patří právě tomuto seriálu. Na co se mohou diváci těšit v aprílovém dílu? Zase se objeví polici, řeší se možné drogy. Z obyčejného baru se na chvilku stane francouzská restaurace. A co nový doktor Dan a jeho zálety?

Cukr nebo drogy?

Vymazáním nemocniční databáze to nekončí. Bývalý drogový dealer tímto činem navede Márovou na případ slečny Valentové, která měla autonehodu a v těle jí našly kondomy s bílou látku. Všichni si myslí, že to byly drogy, doktor Mára to ale popírá a tvrdí, že se jednalo o cukr. Uvěří policie jeho historce?

Lada a možná nová láska

„Jsi tak sexy, chci tě!“ vzkaz, který mladou sestřičku dostal do kolen. Nic takového nečekala, žádné signály známému fotbalistovi nedávala, tak se ptá, proč to všechno. Bohužel se k tomu všemu přichomýtne její manžel Standa. Jak se vše nakonec vysvětlí?

Milostný trojúhelník

Bibi, Dan, Patrik. Kdo z těchto doktoru nakonec získá její srdce? Většina z nás u televize nadává, jak všechno Danovi vychází a bohužel na Patrika padá vše zlé. Půjčování auta, bytu, prohození mobilů a mnoho dalšího, co Patrika hází do černého světla. S kým hezounek Dan stráví noc? Bude to Bibi nebo úplně někdo jiný?

Francouzská jídla s lanýži

Jídlo, které se začne prodávat v baru U Čerta, který nově vede Vojta s Markem. Skloubit dvě práce ale není nic jednoduchého, proto na scénu přichází Heluš s Ludvou. Z obyčejného dobrého baru se na pár dní stane restaurace, která začne prodávat drahé francouzské víno, speciality s lanýži. Na guláš už se zapomnělo. Jenomže Helušce to nevychází podle plánu a nezvládne to. Jak bar dopadne?