Ordinace v růžové zahradě 2 (díl 1010)

Ordinace v růžové zahradě 2 (díl 1010)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na co se můžeme těšit příští týden v dalším díle? Některá tajemství už nezůstanou tajemstvími, boj o život, ale spousta dalších životních situací, ve kterých se může ocitnout kdekdo. Co v novém díle uvidíme?

Beáta x Rozina?

Jedno velké tajemství, které Rozina myslela dobře, ale bohužel se nevyplatilo. Umírající Štefan prozradí, že je Beáta pouze sálová sestra. Zdenu Tichou to nenechá v klidu, proto se jde poptat k Vojtovi, který bohužel neumí lhát. Všechno tedy prasklo, Rozina alias Beáta se přizná a hrozí jí vězení. Svým jednáním ohrozí Vojtu, jelikož dostal výpověď. Jak láska mezi těmito dvěma dopadne? Přijme Rozina zodpovědnost a postaví se problémům čelem nebo bude zase na útěku?

Eduard, jeho srdce a žádost o ruku

Eduard je na tom zdravotně hodně špatně, první transplantace srdce nevyjde, takže je propuštěn a na další možnou operaci čeká doma. Hodně se mu přitíží, na chvíli má dokonce zástavu, ale zkušené doktorky v domě, Běla a Bibi, mu pomohou. Ještě před tímhle vším stihne Eduard požádat Bělu o ruku, zopakují si tedy svou první svatbu. Slzy smutku vystřídají slzy štěstí, nové srdce k transplantaci je přichystané.

Jak vlastně dopadne Čestmír po údajném útoku na Martina Brabce? Budou z toho nějaké následky pro Darka? A co dvojice Bibi a Marek? Bude jim to spolu klapat nebo už je jejich důvěra natolik malá, že to dohromady nedají?

Tohle vše a mnohem více nezapomeňte sledovat ve čtvrtek 25. února!