Oblíbený seriál s nordickými bojovníky dostane na Netflixu druhou řadu, a to hodně brzy

Oblíbený seriál s nordickými bojovníky dostane na Netflixu druhou řadu, a to hodně brzy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento článek vám samozřejmě nezkazí finále první sezóny nového Netflixového hitu Vikingové: Valhalla. Pokud vás tento seriál ale baví, máme pro vás dobrou zprávu. Protože na druhou sezónu nemusíte dlouho čekat – a třetí sezóna se nejspíše taktéž blíží.

Předčasné potvrzení pokračování

Seriál Vikingové: Valhalla teprve nedávno debutoval na Netflixu, ale fanoušci už touží po více. Obvykle Netflix chvilku počká, než objedná u tvůrců druhou řadu, přece jen chtějí vědět, zdali bude seriál dostatečně úspěšný. A tak diváci musí čekat a doufat, někdy to může trvat i rok. Toto pravidlo se ale jaksi netýká Vikingů: Valhalla.

Vzhledem k tomu, že jde o pokračování již tak velmi úspěšné série Vikingové, hrající zhruba o 100 let později, Netflix byl překvapivě nepřekvapivě optimistický, že Vikingové: Valhalla bude také úspěšná – tak na objednávku nikdo nemusel dlouho čekat.

Že by i třetí řada?

Samozřejmě to není jen náhodně rozhodnutí Netflixu. Přeci jen produkce začala hned po první sérií natáčet i druhou sezónu. Natáčení dokonce už dávno skončilo, teď mají práci již editoři a CGI-experti.

Samozřejmě zatím neexistuje žádné oficiální datum pro druhou sezónu. Je ale hodně jisté, že díky tomuto rychlému harmonogramu nebudou muset fanoušci čekat na další díly rok či déle jako u mnoha jiných sérií – spíše naopak: je možné, že 2. sezóna přijde na Netflix ještě v roce 2022. Ale pozor, abychom si vzpomněli na Horsta Fuchse: To není všechno!

Netflix si totiž celkem objednal 24 dílů. První sezóna má 8 dílů. Druhá bude mít také 8 dílů. To znamená, že ještě zbývá osm epizod, které budou tvořit třetí sezónu. Scénáře jsou prý hotové.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.csfd.cz