Nový trailer dal fanouškům Laviho jasný signál, že nový film Jakuba Štáfka bude ještě šílenější, než jsme doufali

Nový trailer dal fanouškům Laviho jasný signál, že nový film Jakuba Štáfka bude ještě šílenější, než jsme doufali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lavi se divákům představí s novou náloží zábavy. Na film si ještě pár týdnů počkáme, ale už teď se můžete dozvědět, na co se těšit a proč určitě v dubnu do kina vyrazit. Seriál Vyšehrad tak předá pochodeň celovečernímu filmu.

Nový film slibuje jedinečnou podívanou, která pobaví dospělé diváky každého věku a Lavi tak opět přinese pořádnou nálož nekorektní zábavy naprosto za hranou.

„Film je oproti seriálu taková větší pohádka. Pro dospělé. Je nekompromisní. Má ale velký přesah, nese poslání životní i sportovní, snaží se jít víc do hloubky. Kromě toho, že sleduje Laviho a jeho život, snaží se taky nějakým způsobem upozorňovat na nešvary českého fotbalu, aféry těch nejvyšších představitelů českého fotbalového prostředí a téma fair play,“

vysvětlil herec, režisér a producent snímku Jakub Štáfek.

Julius Lavický bude i na velkém filmovém plátně žít svůj neuvěřitelný život, ve kterém jeden večírek končí, aby začal druhý, a rychlých aut a polonahých žen není nikdy dost. Zapomenout nelze ani na sport, který ovšem hraje pouze vedlejší roli.

Kromě velmi nekompromisního humoru se v novém filmovém projektu objeví celá řada sportovních hvězd, jako je Tomáš Rosický, Patrik Berger, Tomáš Řepka nebo Vladimír Šmicer.

„Chtěli jsme i sebemenší roli obsadit dobrým hercem, sportovcem, ale hlavně naším kamarádem,“

svěřil se Štáfek.

Ve filmu bude samozřejmě perlit také Jakub Prachař jako agent Jarda, Laviho okouzlující přítelkyně Lucie (Šárka Vaculíková), Laviho máma (Věra Hlaváčová), šéf FK Slavoj Vyšehrad Král (Ondřej Pavelka), trenér Žloutek (Jiří Ployhar) nebo rodiče jeho přítelkyně (Ivana Chýlková a David Prachař).

Diváci se tak mohou od dubna těšit na hvězdně obsazený, v mnohém jistě výjimečný snímek, ale také na aktuální reakce na sportovní kauzy, stejně jako na nekorektní a vtipné hlášky v situacích, do kterých se dokáže dostat jen takové nemehlo, jako je Julius Lavi Lavický. 

 

Zdroj: