Hvězda Teorie velkého třesku bude v seriálové novince The Flight Attendant utíkat před zákonem kvůli vraždě milence

Hvězda Teorie velkého třesku bude v seriálové novince The Flight Attendant utíkat před zákonem kvůli vraždě milence
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hlavní roli a zároveň produkci zastává Kaley Cuoco známá jako Penny z Teorie velkého třesku. Tentokrát se jako letuška probudí na hotelovém pokoji vedle mrtvého muže, aniž by si pamatovala, jak k tomu došlo.

Jeden z nejoblíbenějších seriálu současnosti Teorie velkého třesku uvedl svoji finální sérii v minulém roce. Kaley Cuoco ale nezahálela a vedle dalších rolí ji nyní uvidíme také v novém komediálním seriálu. Příběh je založen na stejnojmenné knižní předloze spisovatele Chrise Bohjaliana. Původně mělo jít pouze o jedinou osmidílnou sérii s očekávaným rozuzlením na konci, již nyní si ale společnost HBO objednala druhou sérii. 

Koronavirová pandemie sice natáčení opozdila, přesto se seriál uvede v plánovaném letošním roce. Již 26. listopadu budeme svědky toho, jak se letuška Cassandra probudí na hotelovém pokoji v Dubaji. S kocovinou a bez jediné vzpomínky na minulou noc si všimne mrtvého muže vedle ní. Ve strachu se rozhodne nezavolat policii a dělat jako by se nic zvláštního nestalo. Vypraví se jako každé normální ráno na letiště a společně se zbytkem posádky odletí do New Yorku. Vzpomínky na minulou noc se jí stále nevrací a když ji v nové destinaci zastaví agent FBI, vyptává se na její noc v Dubaji, Cassandra sama začne uvažovat, zda ona není vrahem. Po prvních třech listopadových epizodách nás další dvě čekají 3. prosince, poté další dvojice 10. prosince a finální epizoda je ohlášena na 17. prosinec. 

Natáčení probíhalo v New Yorku a Bangkoku. Vedle Cuoco je obsazena také Merle Dandridge (Nic než pravda), Michelle Gomez (Doctor Who) nebo Michiel Huisman (Hra o trůny). Hvězda Teorie velkého třesku v nedávné době hovořila o tom, jak se na roli letušky připravovala. Vyjádřila obdiv leteckému personálu pro jejich empatii, přísný dress code a psychickou i fyzickou náročnost dlouhých letů. Přestože by prý sama tuto práci vykonávat nemohla, v nové černé komedii jistě roli letušky zastane na výbornou.