Tak tento fešák je novou posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě 2

Tak tento fešák je novou posilou seriálu Ordinace v růžové zahradě 2
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci oblíbeného seriálu se mohou těšit na novou postavu pohledného influencera Sama, kterého si zahraje Petr Havránek, účastník nedávné reality show Love Island.

Petr, zvaný Pít, hodlá tuto hereckou příležitost naplno využít, přestože byl zpočátku trochu nervózní, jak přiznal.

„Nebudu lhát, že jsem nebyl nervózní. Byl jsem však opravdu mile překvapen, jak skvělá nálada na natáčení panuje a jak příjemná celá produkce je. Na prvním natáčení jsem naštěstí hrál Sama v kómatu, takže jsem si říkal, že to bych měl zvládnout zahrát.“

Před kamerou není žádný zelenáč. Dva měsíce byl v reality show Love Island, kterou sice nevyhrál a dva miliony korun nezískal, ale našel tam právě to, co chtěl. Potkal lásku. Petr se objevil také v zábavném pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

V záři reflektorů je však už 10 let, protože se od šestnácti let živí jako model a má úspěch hlavně v zahraničí. Právě reality show pro něj byla zábava v období pandemie, kdy to měl s prací složitější.

Do děje seriálu vstoupí jako pacient kamenické nemocnice, protože bude mít úraz. Jako influencer Sam, jehož zálibou jsou vtipná, ale i velice nebezpečná videa, neodhadne situaci a zřítí se z výšky dolů, což mu způsobí vážná zranění.

V kamenické nemocnici o něj bude dobře postaráno a zálusk na něj bude mít jedna z mediček. Je jasné, že to bude odvážnější a trochu zlobivá Bianka (Rosalie Malinská).

Náznak o nové postavě už byl v minulé epizodě, kdy si Bianka místo učení prohlížela nějakého kluka v mobilu, což nelibě komentovala Dominika, která se na rozdíl od Bianky snažila pilně učit. Bianka si Sama vyhlédla a šla se podívat na jeho další akci, a tak byla u toho, když se zřítil. Je tedy jasné, že ho v nemocnici nespustí z očí a trochu zneužije mladíkův zdravotní stav.

Bianka se tak možná dočká nového dobrodružství poté, co ukončila trochu nezdravý vztah na pracovišti s Jáchymem Kalinou, díky kterému byla v prvních epizodách po nástupu do seriálu její postava brána jako mrcha. Jak šel čas, získávala si divácké sympatie, a i herečka Rosálie Malinská tvrdí, že už své postavě trochu rozumí.

Zatím není uvedeno, jak velkou roli mladý fešák v seriálu bude mít, ale protože je jeho postava z počátku v kómatu, nejspíš se v nemocnici nějaký čas zdrží.

Zdroj článku: