Neviditelný Stan Walker ze seriálu Will & Grace – jaké další notoricky známé postavy jste vlastně nikdy neviděli?

Neviditelný Stan Walker ze seriálu Will & Grace – jaké další notoricky známé postavy jste vlastně nikdy neviděli?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V několika filmech či seriálech se nám objevují postavy, o kterých víme mnoho informací, ale bohužel jsme je nikdy neviděli. Uvědomili jste si to? Jaké postavy nám nikdy neodhalily svou tvář?

Stan Walker

Celým jménem Stanley Walker. Se svou první manželkou Cathy má dvě děti – Olivii a Masona. Začal obchodovat s matracemi. Během 80. let se potkal s Karen, do které se zamiloval. Byl ale stále ženatý, takže si s ní nechtěl nic začínat. Po rozvodu se ale sblížili a stal se Kareniným třetím manželem. Během čtvrté sezóny je zatčen za daňové úniky a stráví nějaký čas ve vězení. Karen si užívá románek s bohatým mládencem Lionelem, Stan se zaplete s pracovnicí vězeňské jídelny Lorraine, takže se nakonec rozvedou. Všichni ho popisují jako obézního chlapíka, ale na obrazovkách se nám zatím nikdy neukázal.

Tom & Jerry – žena v papučích

Všem se nám vybaví paní s kypřejšími tvary, obličeje si všimli ale jen velmi všímaví diváci. Její tvář se objevila pouze v jedné epizodě.

Charlie Townsend

Jméno mnohým z nás nic neříká. Když ale řekneme název Charlieho andílci, všichni víme, o koho se jedná. Role důstojníka ve výslužbě spočívá pouze v jeho hlase.

Paní Columbová

Manželka známého detektiva Columba. Na obrazovkách je zachycená díky příběhům, které nám o ní vypráví její manžel. Nemůžeme ale vědět, jestli mluví pravdu nebo blafuje.