Na Netflix se vrátí seriál Emily v Paříži, práce na druhé sérii začaly

Na Netflix se vrátí seriál Emily v Paříži, práce na druhé sérii začaly
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lily Collins je zpět na scéně se zábavným seriálem Emily v Paříži vytvořeným Darrenem Starem. Po první úspěšné sérii se Netflix pochlubil zahájením natáčení druhé série. Kromě Emily se diváci setkají i s dalšími známými postavami, které se trochu výstřední Američance v Paříži připletly do života.

Připomínka první série

Seriál Emily v Paříži považuje Netflix za jeden z nejpovedenějších projektů, který oslovil hlavně mladou generaci diváků. Emily Cooper v první sérii vpadne do cizí země, kde se mluví jazykem, který ani nezná. Slibné místo ve společnosti, kde nikdo nemá chuť na změny, také není úplně ideální. A to hlavně proto, že úkolem Emily je změny prosadit, jak si přeje nový americký majitel, který ji do Paříže vyslal. Mladá žena tak bojuje nejen s jazykovou bariérou a neznámým městem, ale i s novým pracovním prostředím, které je na rozdíl od jejího uvolněného stylu poněkud zkostnatělé a postarší šéfová nemá zrovna moc pochopení pro styl práce, který by měla Emily ve firmě zavést.

Na druhou stranu je romantické francouzské město pro mladou Američanku splněným snem, a tak ani neřeší zklamání z rozchodu na dálku s přítelem, který ji měl do evropské metropole následovat. Navíc se Emily připlete do života pohledný soused ještě dříve než si stačí vybalit všechny kufry. Vztah se jeví trochu komplikovaný, ale zajímavý.

Nové lokace a velká propagace nové série

Herečka Lily Collins, narozená v roce 1988, se tedy připravuje na další vzrušující dobrodružství v ulicích Paříže, kde se láska, práce a přátelství znovu prolíná. V tuto chvíli neexistují žádné zprávy týkající se data distribuce, takže nezbývá nic jiného, ​​než počkat, až bude k dispozici více informací o průběhu natáčení.

Stejně jako tomu bylo v případě první série, i pro druhou tvůrci naplánovali 10 epizod. Jak bylo nedávno zveřejněno na CNN, Emily bude v druhé sezóně o trochu více Pařížankou. Tvůrce Darren Star říká, že Emily se naučí, jak se lépe asimilovat do francouzské kultury.

Druhá sezóna se bude natáčet v opět Paříži, ale také v St. Tropez a dalších místech na jihu Francie. Pokud jste zvědaví, zda se v nové sérii objeví i šarmantní francouzský kuchař Gabriel, tak pro vás je určitě dobrou zprávou, že se Lucas Bravo do natáčení zapojí. Bude řešit problémy ze své minulosti.

Zdroj:

  • https://tg24.sky.it/ 
  • https://www.csfd.cz/