Netflix se připravuje na nový upíří horor od režiséra, jehož blockbuster letos naplní kina

Netflix se připravuje na nový upíří horor od režiséra, jehož blockbuster letos naplní kina
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S „The Batman“ vstoupí do kin 3. března jeden z nejočekávanějších blockbusterů roku. Režisér Matt Reeves ale už dávno pracuje na svých dalších projektech. Jedním z nich je upírský film „Smile“, který bude mít premiéru na Netflixu.

Reeves a McGregor

Matt Reeves již několik let patří mezi režisérské velikány v Hollywoodu. Jeho filmy pravidelně přitahují davy lidí do kina. Po „Cloverfield“, „Ať vejde ten pravý“ a opičí trilogii „Planeta opic“ bude jeho nejnovější film „The Batman“ (promítání v kinech: 3. března 2022) dalším publikovým magnetem. I když se asi vůbec nemůžeme tříhodinového superhrdinského eposu dočkat, Reeves už má v plánu řadu dalších projektů, na které jako producent dohlíží. A s hororem „Smile“ přichází obzvláště vzrušující novinka.

Reeves pracuje společně s Netflixem na speciálním, krvežíznivým filmu, protože „Smile“ má nabídnout upírský horor ve neo-noirovém stylu. Režie se prý ujme 34letý William McGregor. Navzdory svému nízkému věku již režíroval epizody úspěšných seriálů jako „Poldark“, „Jeho temné esence“ nebo „Misfits“. svůj celovečerní debut oslavil v roce 2018 hororem „Gwen“. S hororem tedy má zkušenosti.

Jaký bude „Smile“?

„Smile“ vypráví příběh teenagerky Millie, jejíž život se jednoho dne obrátí vzhůru nohama. Protože během školního výletu v Los Angeles se stane velmi nečekaná věc: Millie je kousnuta upírem.

Dívka, odhodlaná zůstat za každou cenu člověkem, brzy zjistí, že existuje způsob, jak zastavit její proměnu v zubatou pijavici. Problém je v tom, že musí zabít toho, kdo jí to udělal, než vyjde slunce.

 

Zdroj: