Netflix a jeho skvělý filmový plán na léto. Trailer slibuje nadupanou podívanou

Netflix a jeho skvělý filmový plán na léto. Trailer slibuje nadupanou podívanou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přes léto se určitě nudit nebudeme. Americký poskytovatel filmů a seriálů online si pro nás připravil hned několik zajímavých filmů, které vám nesmí uniknout. Něco pro dospělé, něco pro děti, ale na některé filmy či seriály můžete koukat i společně.

Armáda mrtvých

Mix hororu, sci-fi a akčního filmu, který trvá neuvěřitelných 148 minut. V Las Vegas vypukne zombie apokalypsa Skupina žoldáků právě tuhle situaci chce využít jako šanci k největší loupeži na světě.

Akční komedie v čele s Jean-Claudem van Dammem – Poslední žoldák

Snímek vypráví příběh tajného agenta, který přijíždí do Francie, když je jeho syn obviněn z pašování drog. Jak si slavný belgický herec poradí?

Sweet Girl

Aby toho akčního nebylo málo, teď se podíváme na drama, které je o muži, který chce potrestat všechny lidi, kteří jsou zodpovědní za smrt jeho manželky. Během celé akce ale musí ochránit svoji dceru. Jak se mu to povede?

Žena v okně

Znáte agorafobii? Pokud ne, v tomhle filmu zjistíte, co to vlastně znamená. Hlavní hrdinkou je žena, která se bojí vykročit ze svého domu, proto zůstává celé dny a celé noci uvnitř. Z okna pozoruje vše, co se venku děje. Jeden večer spatří vraždu. Otázka zní, je vražda opravdová nebo trpí halucinacemi z prášků? Nikdo jí nevěří, ale kde je pravda?

Krvavě rudé nebe

Horor s prvky nadpřirozena. Německý film plný akce a dobrodružství pojednává o únosu letadla. To je nad Atlantikem uneseno teroristy a ženou, která cestuje se svým synkem. Trpí ale záhadnou nemocí, kvůli které bude muset odhalit své tajemství. Co v sobě ukrývá?

Rodina na baterky aneb něco pro děti

Rodinný film plný dobrodružství. Hlavní hrdinkou je talentovaná, ale trošku samotářská Katie Mitchellová, která je přijata na vysokou školu svých snů. Plány na odlet jí trošku zkazí rodina, která ji chce odvézt a užít si tak na delší dobu poslední společný čas. Cestu rodině Mitchellových překazí vzpoura spotřebičů, kteří bojují proti lidem. Podaří se rodině zachránit svět nebo je mobilní telefony a roboti dostanou?

Na tohle a mnohem více se můžete těšit již toto léto na Netflixu!

Zdroje:

  • https://www.netflix.com/cz/title/80198645
  • https://www.csfd.cz/film/617971-zena-v-okne/prehled/
  • https://www.csfd.cz/film/271915-armada-mrtvych/prehled/
  • https://www.csfd.cz/film/828130-rodina-na-baterky/prehled/