Nešikovná sestřička z Ordinace v růžové zahradě v podání Hany Kusnjerové. Čím vším mohla být?

Nešikovná sestřička z Ordinace v růžové zahradě v podání Hany Kusnjerové. Čím vším mohla být?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již několikátým rokem vídáme sympatickou herečku Hanu Kusnjerovou na televizních obrazovkách v roli zdravotní sestřičky Lady Hrůzové v divácky oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě. Nemuselo by tomu však tak být, kdyby vyplnila přání svých rodičů, nebo se vydala na zcela jinou profesní dráhu

Hana je narozena ve znamení Blíženců, což ji předurčuje k všestrannému nadání na spoustu věcí a zájem a chuť pouštět se stále do nových projektů. Což bez pochyby dokazuje svým pracovním nasazením nejen v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Hanka operní zpěvačkou?

Jako dítě ráda navštěvovala dětský pěvecký sbor, což jistě ocenil její otec, uznávaný operní pěvec. Vydrželo jí to i poměrně dlouhou dobu. Protože ale jako malá nikdy u ničeho nevydržela, přestal ji nakonec i zpěv bavit. Obzvláště po tom, co ji jednou kamarádka s sebou vzala na dramatický kroužek.

Hana Kusnjerová ekoložkou?

Kromě herectví, dabingu a divadelní činnosti je Hana Kusnjerová i zapálenou přívrženkyní všeho ekologického a snaží se vyhýbat v dnešní době nadmíru rozšířenému konzumnímu životu. Tento obdivuhodný a inspirující osobní postoj přenáší jak do svého profesního, tak i osobního života. Když nemusí, nejezdí autem, nelétá letadlem. Kupuje jen to, co potřebuje a potraviny i drogerii nejraději pořizuje v obchodech bez obalu. Doma nepoužívá chemikálie a vyhýbá se plýtvání a hromadění odpadu. Mimoto podporuje české výrobce a lokální designéry oblečení. Finančně přispívá organizaci Greenpeace a podporuje Hnutí DUHA. Pravidelně se snaží osvojovat si nové zvyky týkající se ochrany životního prostředí.

Hana producentkou?

Ač není studijní typ, jak o sobě sama tvrdí, úspěšně před lety dokončila studium produkce na DAMU, této činnosti se již v minulosti věnovala a neopouští ji touha se k ní vracet. Takže kdo ví, třeba jednou v titulcích nějakého velkolepého snímku spatříme i toto jméno.