Nejzápornější postavy Ordinace v růžové zahradě 2

Nejzápornější postavy Ordinace v růžové zahradě 2
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední díl Ordinace v růžové zahradě 2 byl nadupaný emocemi, humorem i napětím. Měl co nabídnout jeho věrným divákům i samotným hercům. Ti si velké finále užili, jak se patří, někteří i se slzami v očích. Jaké postavy si budeme pamatovat navždy? Každá postava měla v seriálu svůj úděl a zanechala v něm hlubokou stopu. Někdo však nebude zapomenut ani dlouhou dobu po konci tohoto fenoménu, nejvíce pro svoji do morku kostí zkaženou povahu.

Andrej Martynčák (Ján Jackuliak)

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Největší agresor a násilník celého seriálu nenechal u obrazovky klidným žádného diváka. V každém se vařila krev při pohledu na jeho psychopatické chování. Zdenu Suchou v podání Dany Morávkové týral a surově bil, dokonce ji i znásilnil. Tento horkokrevný hokejista si zpočátku Zdenu omotal kolem prstu. Měl vynikající manipulační schopnosti, a tak, jinak velmi inteligentní a rozumná Zdena, uvěřila jeho slovům a postupně pod jeho vlivem odstřihla všechny blízké ve svém okolí. Soužití s Martynčákem se jí málem stalo osudným. Tyto dramatické scény byly tak věrohodně natočeny, že herečce Daně Morávkové psali diváci a divačky, kteří se ocitli v podobné situaci a svěřovali se jí. 

Bohdan “Bobo” Švarc (Martin Zounar)

 

Lékař packal, vyděrač, násilník. Dostat se pod ruce Bohdanovi Švarcovi by nechtěl ani pacient se zánětem slepého střeva. Kdyby nebylo jeho bratra, krajského hejtmana, v kamenické nemocnici by si dávno neškrtl. Díky svým konexím a bez špetky jakýkoliv zásluh to ale jeden čas dotáhl až na samotného náměstka ředitele nemocnice. Nestyděl se ani vydírat sestřičku Gábinu Šímovou - buď s ním měla strávit noc, nebo by poslal doktora Hanáka do vězení. Z její sestry, který byla finančně na dně a musela se postarat o své dítě, si udělal služku a také s ní tak zacházel. Nešel daleko ani pro pořádnou facku. Za vyučenou mu dala až Helga “Heluš” Otradovská. Díky tomuto nevídanému párečku získala Ordinace šťávu a zvedla se její sledovanost. 

Ivan Rudovský (herec Miroslav Dvořák)

 

Pro mnoho diváků to byla nej postava, i když to byl mafián, lichvář a rádoby podnikatel, který znepříjemnil život mnoha lidem v Ordinaci, některé o něj málem i připravil, když chtěl vrátit své peníze a ještě spoustu navíc. Z mladého nadějného Matěje Povýšila (ztvárnil Jan Cina) udělal nejprve dealera drog a poté ho dokonce naučil brát i drogy, Matěj málem zemřel. Rudovský obchodoval i s dívkami z východní Evropy a ve vydírání svých “zákazníků” si doslova liboval. I jeho ale později dopadla spravedlnost. 

Pokud si chcete nejen tyto nervy drásající postavy, ale i ty ostatní, připomenout, Nova Gold vysílá opakovaně celý seriál od začátku každý den. 

 Zdroj: