Michal Novotný: Ordinace z něj udělala padoucha a dotáhl to až na mafiánského šéfa Discolandu

Michal Novotný: Ordinace z něj udělala padoucha a dotáhl to až na mafiánského šéfa Discolandu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michal Novotný je mladý český herec, bavič a komik. Kdo ho zná například z Partičky, ví, jak veselá kopa to je a že žádná legrace mu není cizí. V Ordinaci je to ale jinak.

Českého herce máme spíše spojeného s kladnými rolemi. Zjevem dobrosrdečný tlouštík, ze kterého si ostatní často dělají legraci, ale oblíbený pro svou přátelskou povahu. Přesně to jsou role, které se pro usměvavého herce nabízí. Jeho postavy se většinou snaží vyniknout v tom, co dělají, a takový byl i Darek po příchodu na urgent do kamenické nemocnice. Jeho postava byla opakem jeho sestry. Tlustý, nejistý a věčný smolař. Ovšem zároveň byl hodný, obětavý a charakterní. Měl být naprosto odlišný od své ambiciózní starší sestry (Lea Vágnerová v podání Míši Kuklové).

S Darkem se to ale nějak zvrhlo a kriminální dráhu nasměroval do věznice, kde má bručet 20 let, tedy pokud ho někdo chytí, po jeho mazaném útěku. Vypadá to, že se s námi zběsilý zločinec co nevidět rozloučí, ale svůj odchod pojme ve velkém stylu. Nakonec, koho by bavilo se dívat, jak mu Lucie 20 let nosí do kriminálu buchty. Tudy asi dějová linka nepovede.

Michal ovšem v roli neřízené střely rozkvetl a vypadá to, že se v záporňákovi docela našel. Jeho um zajisté nezůstal bez povšimnutí od lidí z filmové branže a možná právě díky Darkovi teď Michal zazářil v novém krimi seriálu z devadesátých let, kde si mistrovsky zahrál Ivana Jonáka, kontroverzního podnikatele odsouzeného na 18 let do vězení za objednání vraždy své manželky.

Čekají snad Michala už jen role zločinců?

 

Zdroj: